Πρωτοπόρος στον κλάδο των δομικών υλικών, η Lafarge έχει εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου εταιρείων Ηρακλής. Τα προϊόντα της Lafarge - τσιμέντο, σκυρόδεμα και αδρανή - παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην οικιστική ανάπτυξη και την καθημερινή μας ζωή, καθώς χρησιμοποιούνται για να κατασκευάσουμε τα σπίτια, τα νοσοκομεία, τις γέφυρες, τους δρόμους και τα μνημεία.

H Lafarge στην Ελλάδα

Η Lafarge έχει εδραιωμένη παρουσία στην ελληνική αγορά τσιμέντου, σκυροδέματος και αδρανών υλικών. Η εταιρεία τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και προσφέρει στη βιομηχανία των κατασκευών και το ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ποιότητα στο καθημερινό περιβάλλον.

Διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους

Δράση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Νίσυρο

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι τοπικοί κοινωνικοί εταίροι έχουν αυξανόμενες προσδοκίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μας και διατηρούμε μακροχρόνιες πρακτικές για την ενεργή εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην τοπική ανάπτυξη.

Στρατηγική

Στόχος της Lafarge είναι να αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στα δομικά υλικά. Οι θεμελιώδεις αξίες της Lafarge για σεβασμό, μέριμνα και αριστεία συνοδεύουν την επιτυχία μας εδώ και περισσότερα από 175 χρόνια.

Δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τη στοιχειώδη ανάγκη της κατασκευής σπιτιών και των απαραίτητων βασικών υποδομών, όπως δρόμων, νοσοκομείων, σχολείων, εργοστασίων και γραφείων που στηρίζουν την κοινή μας ζωή. Ωστόσο, μόνη της η οικονομική ανάπτυξη δεν εγγυάται τη βιώσιμη προοπτική για μας, ούτε για τον κόσμο στο σύνολό του. Μαζί οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να παρέχουμε τα οφέλη της οικονομικής ανάπτυξης αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.