Συμβάλλουμε σε καλύτερες πόλεις
  • Σελιδοδείκτης
Συμβάλλουμε σε πιο συνδεδεμένες πόλεις

Οι κάτοικοι των πόλεων θέλουν να κινούνται με ταχύτητα και ευκολία, τόσο εντός όσο και μεταξύ των πόλεων. Είτε πρόκειται για γέφυρες και σήραγγες, αυτοκινητόδρομους και σιδηροδρόμους, αεροδρόμια και σταθμούς, οι κατασκευαστικές μας λύσεις χρησιμοποιούνται για τις περισσότερες υποδομές μεταφορών. Συμβάλλουν σε πιο συνδεδεμένες πόλεις και βοηθούν την κυκλοφορία και τη μετακίνηση! 

Η συμβολή μας

Οι μετακινήσεις στην πόλη με ταχύτητα και ευκολία, από το σπίτι στη δουλειά, από τη μία περιοχή στην άλλη, ή από τη μία πόλη στην άλλη, είναι κοινή ανάγκη των κατοίκων των πόλεων.

 

Για πιο εύκολες μετακινήσεις, διαθέτουμε λύσεις για πιο ανθεκτικές, βιώσιμες και ευκολοσυντήρητες υποδομές.

 

Σε όλο τον κόσμο, το τσιμέντο, τα αδρανή και το σκυρόδεμά μας συμβάλλουν σε καλύτερα συνδεδεμένες πόλεις: χρησιμοποιούνται για την κατασκευή γραμμών μετρό και τραμ, αυτοκινητοδρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών, γεφυρών και σηράγγων, λιμανιών, σιδηροδρομικών σταθμών και αεροδρομίων που επιτρέπουν στους ανθρώπους να μετακινούνται και τους βοηθούν να κερδίζουν χρόνο κάθε μέρα.

 

Στα πολύ μεγάλα έργα κινητοποιούμε την εφοδιαστική μας αλυσίδα και τις επιστημονικές μας ομάδες για να παρέχουν σε συνεχή βάση εξειδικευμένα προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, ακόμη και σε εικοσιτετράωρη βάση, όταν απαιτείται.

  • Σελιδοδείκτης
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.