Συμβάλλουμε σε καλύτερες πόλεις
  • Σελιδοδείκτης
Συμβάλλουμε σε πιο όμορφες πόλεις

Εξαιρετικά κτίσματα, κομψά δημόσια κτίρια, αρμονικά σχήματα, χρώματα και υφές που βοηθούν να κτίσουμε πιο όμορφες πόλεις. Προσφέρουμε λύσεις σκυροδέματος που εμπνέουν και κάνουν πραγματικότητα τις πιο τολμηρές κατασκευές!

Η συμβολή μας

Το σκυρόδεμα ως υλικό προσφέρεται για δημιουργία, μετατρέπει τα πιο τολμηρά αρχιτεκτονικά σχέδια σε πραγματικότητα. Μπορεί να πάρει μοναδικά σχήματα, να σχηματίσει λεπτές δομές, σε ποικιλία υφών και χρωμάτων ενώ παρέχει υψηλό επίπεδο απόδοσης.

 

Η καινοτομία της Lafarge έχει οδηγήσει σε μία ευρεία σειρά σκυροδεμάτων, για ελκυστικές και εμπνευσμένες λύσεις:

 

  • Τα προηγμένης τεχνολογίας υπερ-υψηλής απόδοσης ινοπλισμένα σκυροδέματά μας (Ductal®), που συνδυάζουν μοναδική απόδοση και εξαιρετική αντοχή με μεγάλη λεπτότητα, επιτρέποντας απίστευτα πρωτότυπα σχέδια.

 

  • Τα διακοσμητικά μας σκυροδέματα Artevia® που ομορφαίνουν τα κτίρια και τους δημόσιους χώρους με χρώματα και υφές.

 

  • Τα αυτοσυμπυκνούμενα και αυτοεπιπεδούμενα σκυροδέματα (Agilia®), επιτρέπουν τεχνική και αισθητική αρτιότητα με άψογο φινίρισμα. Απλώνονται με μεγάλη ευκολία, μπορούν να εγχυθούν γρήγορα και προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα υψηλής καλαισθησίας.

 

Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στους αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν μοναδικά κτίρια. Να δώσουν σε λειτουργικά δημόσια κτίρια όπως νοσοκομεία, αεροδρόμια και αθλητικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα και να συμβάλλουν στη διατήρηση της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς.

 

Αυτή η δημιουργικότητα βοηθά να κάνουμε κάθε πόλη μοναδική, επιθυμητή και ευχάριστη για να ζει κάποιος!    

  • Σελιδοδείκτης
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.