Η Lafarge στην Ελλάδα
  • Σελιδοδείκτης
Τσιμέντο

Ο Όμιλος Lafarge είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα δομικά υλικά, κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς του. Εισήλθε στην ελληνική αγορά τσιμέντου το 2001 και κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

 

ΑΓΕΤ Ηρακλής

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα με συνολική παραγωγική δυνατότητα 9,6 εκατ. τόνους ετησίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1911 ως μια βιομηχανική και εμπορική εταιρεία με το όνομα "Ανώνυμος Γενική Εταιρεία Τσιμέντων", με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα σχεδόν για έναν αιώνα.

 

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής διαθέτει 3 εργοστάσια τσιμέντου στο Βόλο. τη Χαλκίδα και το Μηλάκι Εύβοιας και 6 κέντρα διανομής. Λειτουργεί 11 λατομεία κοντά στα εργοστάσια και 3 λατομεία στη Μήλο, στο Γυαλί Νισύρου και το Αλτσί Κρήτης. Δραστηριοποιείται εμπορικά σε ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα για χύδην και σακευμένο τσιμέντο.

 

Εφαρμόζοντας μια πελατοκεντρική προσέγγιση, αναπτύσσει και προσφέρει στην αγορά διαφοροποιημένα, καινοτομικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και του τελικού χρήστη.

Περιστροφική κάμινος του εργοστασίου
Μηλακίου

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής με μία ματιά

  • 3 Εργοστάσια τσιμέντου
  • 6 Κέντρα διανομής
  • 1.224 Εργαζόμενοι

 

(31/12/10)

Εργαλεία

Εγγραφείτε :
Μοιραστείτε :
  • Σελιδοδείκτης

Δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τη στοιχειώδη ανάγκη της κατασκευής σπιτιών και των απαραίτητων βασικών υποδομών, όπως δρόμων, νοσοκομείων, σχολείων, εργοστασίων και γραφείων που στηρίζουν την κοινή μας ζωή. Ωστόσο, μόνη της η οικονομική ανάπτυξη δεν εγγυάται τη βιώσιμη προοπτική για μας, ούτε για τον κόσμο στο σύνολό του. Μαζί οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να παρέχουμε τα οφέλη της οικονομικής ανάπτυξης αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη.