Διοίκηση
  • Σελιδοδείκτης

MARC DORFMEISTER

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών

 

O Marc ξεκίνησε την καριερα του στον τομέα της στρατηγικής και εντάχθηκε στον Όμιλο το 2002 ως Ανώτερος Ελεγκτής στο τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου. Στη συνέχεια διατέλεσε Reporting Performance Manager στο τμήμα τσιμέντου και το 2008, ανέλαβε τη θέση του Regional Controller για τη Λατινική Αμερική και από το 2010 για την Κεντρική Ευρώπη.

 

Το 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή της Lafarge στη Σερβία, ενώ το 2017 εντάχθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ με τα ίδια καθήκοντα.

 

Γεννήθηκε στο Μόναχο το 1976 και έχει Γαλλική και Γερμανική εθνικότητα. Αποφοίτησε από το European School of Management και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο European Management. Είναι πατέρας 4 παιδιών.

 

 


Τελευταία ανανέωση 06/09/2017

  • Σελιδοδείκτης

Δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τη στοιχειώδη ανάγκη της κατασκευής σπιτιών και των απαραίτητων βασικών υποδομών, όπως δρόμων, νοσοκομείων, σχολείων, εργοστασίων και γραφείων που στηρίζουν την κοινή μας ζωή. Ωστόσο, μόνη της η οικονομική ανάπτυξη δεν εγγυάται τη βιώσιμη προοπτική για μας, ούτε για τον κόσμο στο σύνολό του. Μαζί οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να παρέχουμε τα οφέλη της οικονομικής ανάπτυξης αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.