Διοίκηση
  • Σελιδοδείκτης

Νικόλαος Μπόζος

Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων & Διευθυντής Εργοστασίου Βόλου


Ο Νίκος Μπόζος, 42 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη στο International Management από το King's College του Λονδίνου και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Erasmus University στο Rotterdam. Έχει αναλάβει ερευνητικά προγράμματα στη Βιομηχανική Μηχανική (Industrial Engineering), Πλήρη Διαχείριση Ποιότητας (Total Quality Management) και Δραστηριότητα που βασίζεται στην Κοστολόγηση (Activity Based Costing).

 

Το 2003 εντάχθηκε στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνοντας τις θέσεις του Μηχανικού Διαδικασίας, του Διευθυντή Παραγωγής και του Διευθυντή των Εργοστασίων σε Βόλο και Μηλάκι. Είναι μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 


Τελευταία ανανέωση 06/09/2017

  • Σελιδοδείκτης

Δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τη στοιχειώδη ανάγκη της κατασκευής σπιτιών και των απαραίτητων βασικών υποδομών, όπως δρόμων, νοσοκομείων, σχολείων, εργοστασίων και γραφείων που στηρίζουν την κοινή μας ζωή. Ωστόσο, μόνη της η οικονομική ανάπτυξη δεν εγγυάται τη βιώσιμη προοπτική για μας, ούτε για τον κόσμο στο σύνολό του. Μαζί οφείλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να παρέχουμε τα οφέλη της οικονομικής ανάπτυξης αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.