Το τσιμέντο είναι ένα από τα παλαιότερα δομικά υλικά στον κόσμο. Η ενότητα αυτή περιέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα τσιμέντου που παράγει η ΑΓΕΤ Ηρακλής, καθώς και τις δραστηριότητές της και τις παραγωγικές διαδικασίες.

Διαδικασία παραγωγής

Από το λατομείο μέχρι το τελικό προϊόν, παρακολουθείστε τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας τσιμέντου.

Ιστορία

Το τσιμέντο είναι ένα υδραυλικό συνδετικό υλικό και βασικό συστατικό των σκυροδεμάτων και των κονιαμάτων. Λειτουργεί σαν ένα είδος κόλλας για να συνδέει μεταξύ τους την άμμο και τα χαλίκια. Το τσιμέντο, που είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί από τους Αιγύπτιους και τους Ρωμαίους, ανακαλύφθηκε ξανά στις αρχές του 19 αιώνα. Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του!

Προϊόντα

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής διαθέτει μία σειρά χύδην και σακευμένων προϊόντων με ιδιότητες και χαρακτηριστικά, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις πολλών διαφορετικών αναγκών και εφαρμογών.

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.