Τσιμέντο
  • Σελιδοδείκτης
Όλα για το τσιμέντο

Το τσιμέντο είναι ένα από τα παλαιότερα δομικά υλικά στον κόσμο. Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε για την ιστορία του και τον τρόπο παραγωγής του.

Ιστορία

Το τσιμέντο, ένα υδραυλικό συνδετικό υλικό και βασικό συστατικό των σκυροδεμάτων και των κονιαμάτων, άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως στη διάρκεια της Βιομηχανικής Επανάστασης. Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε την ιστορία και τις καινοτομίες που μετέτρεψαν αυτό το υλικό σε προϊόν υψηλής τεχνολογίας. 

 

The first rotary kilns in Spain

Διαδικασία παραγωγής

Από την εξόρυξη των πρώτων υλών μέχρι την άλεση του τελικού προϊόντος, η παραγωγή τσιμέντου αποτελεί μια άκρως τεχνική και πολύπλοκη διεργασία

  • Σελιδοδείκτης

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.