Προϊόντα
  • Σελιδοδείκτης

STANDARD

Το σακευμένο τσιμέντο STANDARD, CEMII/Β-L 32,5R είναι τσιμέντο τύπου Πόρτλαντ με ασβεστόλιθο με αυξημένες πρώιμες αντοχές.

 

 

Το τσιμέντο STANDARD καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1, είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορέα και φέρει  σήμα CE.

 

Εφαρμογές

Είναι κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές όπως σοβάτισμα,  γέμισμα δαπέδων,  συνδετικά κονιάματα και σκυροδέματα.

 

Ιδιότητες

Φαιό χρώμα

Άριστη αρχική εργασιμότητα & μεγάλη χρονική διατήρηση αυτής

Υψηλές πρώιμες αντοχές.

Μειωμένη απαίτηση σε νερό.

Εύκολη διάστρωση και άριστη τελική επιφάνεια.

Σταθερή απόδοση όσον αφορά την αντοχή και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Ικανοποιεί όλα τα κριτήρια συμμόρφωσης του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 197-1

 

Διαθεσιμότητα

Διατίθεται σε σάκους των 50 κιλών από τα σημεία διανομής μας στη Β. Ελλάδα.

 

Αποθήκευση

Οι σφραγισμένοι σάκοι πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερές και ξηρές συνθήκες, προστατευμένοι από τη βροχή και τον ήλιο. Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη διάρκεια αποθήκευσης τους αναγράφονται στη συσκευασία.

 

Όροι Χρήσης

Το τσιμέντο STANDARD  χρησιμοποιείται σε όλες τις οικοδομικές εφαρμογές, δηλαδή σοβάτισμα, γεμίσματα δαπέδων, συνδετικά κονιάματα και σκυροδέματα.

Για άριστο τελικό αποτέλεσμα εξίσου σημαντικό με την ποιότητα του τσιμέντου είναι η ποιότητα των υπόλοιπων υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του κονιάματος ή του σκυροδέματος. Τα υλικά πρέπει να αναμιγνύονται στην σωστή αναλογία και να εφαρμόζονται οι ορθές πρακτικές σχετικά με την παρασκευή , συμπύκνωση, διάστρωση, εφαρμογή, ωρίμανση και προστασία του κονιάματος ή του σκυροδέματος.

Επίσης πρέπει να τηρείται και η ορθή πρακτική για ζεστό και ψυχρό καιρό, αντίστοιχα.

 

Τεχνική Υποστήριξη

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές σχετικά με το τσιμέντο STANDARD, τη χρήση του καθώς και για τα υπόλοιπα  προϊόντα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα σχετικά στοιχεία που αναγράφονται στην συσκευασία.

 

Υγεία και Ασφάλεια

Η σκόνη του τσιμέντου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος.

Όταν το τσιμέντο αναμιγνύεται με το νερό, για παράδειγμα όταν παρασκευάζεται σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονίαμα ή όταν το τσιμέντο υγραίνεται π.χ. από τον ιδρώτα, παράγεται ισχυρό αλκαλικό διάλυμα και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και των ματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους και τα μέτρα προστασίας συμβουλευθείτε το δελτίο δεδομένων υγεία και ασφάλειας του προϊόντος.

 

 

  • Σελιδοδείκτης

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.