Τσιμέντο
  • Σελιδοδείκτης
Εφαρμογές

Σακευμένα Προϊόντα

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής έχει σταθερό προσανατολισμό στην καινοτομία για την ανάπτυξη προϊόντων που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής. Προσφέρει στην αγορά του τσιμέντου την πιο ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων, που ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε βασική ή εξειδικευμένη οικοδομική εφαρμογή.

 

Athlos™

Το σακευμένο τσιμέντο AthlosTM είναι κατάλληλο για όλες τις γενικές οικοδομικές χρήσεις (κτίσιμο, σοβάτισμα, γέμισμα δαπέδων, κλπ).    

Basis™ Ενισχυμένο

Το σακευμένο τσιμέντο BasisTM Ενισχυμένο είναι ένα τσιμέντο Πόρτλαντ ιπτάμενης τέφρας - ποζολάνης - ασβεστόλιθου ειδικά κατάλληλο για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος.

Heracles™ Ενισχυμένο

Heracles™ Ενισχυμένο

Το σακευμένο τσιμέντο HeraclesTM Ενισχυμένο είναι ένα Ποζολανικό τσιμέντο ιπτάμενης τέφρας - ποζολάνης πρώιμων αντοχών κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές (έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος). Ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Heracles™ λευκό

Το HeraclesTM λευκό τσιμέντο είναι κατάλληλο για εφαρμογή σοβά (τελευταία στρώση) καθώς και για όλες τις εφαρμογές σκυροδέματος, που απαιτείται λευκό χρώμα.    

STANDARD

Το σακευμένο τσιμέντο STANDARD, CEMII/Β-L 32,5R είναι τσιμέντο τύπου Πόρτλαντ με ασβεστόλιθο με αυξημένες πρώιμες αντοχές.

  • Σελιδοδείκτης

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.