Σκυρόδεμα
  • Σελιδοδείκτης
Προϊόντα

H Lafarge Beton έχει εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα στον κλάδο των αδρανών και σκυροδέματος και εστιάζει στην αποτύπωση και ικανοποίηση των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου.

Agilia®

Το Agilia® είναι ένα αυτοσυμπυκνούμενο, αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα και παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 2008. Επειδή είναι εξαιρετικά ρευστό, το σκυρόδεμα αυτό απλώνεται με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να εγχυθεί γρήγορα και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα υψηλής καλαισθησίας.

Hydromedia™

Hydromedia: Υδατοπερατό σκυρόδεμα νέας γενιάς

Σκυρόδεμα πολύ υψηλής υδατοπερατότητας. Απορροφά το νερό της βροχής και διευκολύνει τη φυσική απορροή του στο έδαφος, επιτρέποντας την ομαλή τροφοδοσία των υπόγειων υδάτων και την ταχύτερη διαχείριση των ομβρίων.

Artevia®

Τα διακοσμητικά σκυροδέματα Artevia® ξεχωρίζουν χάρη στο χρώμα και την υφή τους. Μάθετε περισσότερα για τη σειρά προϊόντων και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

UltraSeries™

Η UltraSeries™ είναι μια σειρά έτοιμων σκυροδεμάτων που δημιουργήθηκε, για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου. Αυτή η οικογένεια προϊόντων έχει σχεδιαστεί, για να αυξήσει τα οφέλη των πελατών μας, χάρη στην υψηλότερη παραγωγικότητα, ενώ εξυπηρετεί εφαρμογές που εκτείνονται σε όλα τα στάδια της οικοδομής προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες.

  • Σελιδοδείκτης
Cement

Σκυρόδεμα & Αδρανή Υλικά

Η Lafarge διεθνώς

Μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Lafarge διεθνώς.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.