Σκυρόδεμα
  • Σελιδοδείκτης

Agilia®

Agilia®: το αυτοσυμπυκνούμενο, αυτοεπιπεδούμενο
σκυρόδεμα

Το Agilia® είναι ένα αυτοσυμπυκνούμενο, αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα και παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 2008. Επειδή είναι εξαιρετικά ρευστό, το σκυρόδεμα αυτό απλώνεται με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να εγχυθεί γρήγορα και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα υψηλής καλαισθησίας.

 

Η σειρά προϊόντων Agilia® είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις: Agilia® Horizontal, Agilia® Vertical

Βελτιώνει τις συνθήκες στα εργοτάξια

Animation flash

Για να δείτε την εφαρμογή πρέπει να κατεβάσετε τον Flash Player


 

Το Agilia® βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες στα εργοτάξια:

 

  • Χάρη στη ρευστότητά του, καταργεί το επίπονο στάδιο της δόνησης. Το γεγονός αυτό βελτιώνει τις συνθήκες στο εργοτάξιο για τους εργαζομένους,
  • Περιορίζει το θόρυβο στο εργοτάξιο, ο οποίος αποτελεί όχληση τόσο για τους εργαζομένους όσο και την τοπική κοινωνία.

 

Σήμερα, η Lafarge είναι η μοναδική εταιρεία παραγωγής στον κόσμο που είναι σε θέση να κατασκευάζει αυτοσυμπυκνούμενο σκυρόδεμα με εγγυημένη, σταθερή ποιότητα.

Πεζογέφυρα στη Λ. Κηφισίας

Αυτοσυμπυκνούμενο σκυρόδεμα Agilia® χρησιμοποιήθηκε στην πεζογέφυρα επί της Λ. Κηφισίας στη Φιλοθέη. Αυτή αποτελείται από δυο πυλώνες που εσωκλείουν τα φρεάτια ασανσέρ, πλατφόρμα, κλιμακοστάσια καθώς και ράμπες για Α.Μ.Ε.Α.

 

Η κατασκευή των πυλώνων, λόγω του ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και των κατασκευαστικών δυσκολιών, δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική μελέτη απαιτούσε σκυροδέτηση μεγάλου ύψους χωρίς κατασκευαστικό αρμό ενώ παράλληλα εμπεριείχε αρκετά πυκνό οπλισμό, απαγόρευαν τη χρήση συμβατικού σκυροδέματος που θα απαιτούσε δόνηση.

 

Το αυτοσυμπυκνούμενο σκυρόδεμα Agilia®, ειδικά σχεδιασμένο για τέτοιες εφαρμογές ήταν η ιδανική λύση που κάλυψε τις υψηλές απαιτήσεις του έργου.

  • Σελιδοδείκτης
Cement

Σκυρόδεμα & Αδρανή Υλικά

Η Lafarge διεθνώς

Μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Lafarge διεθνώς.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.