Σκυρόδεμα
  • Σελιδοδείκτης
Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης είναι ένα παραλιακό μέτωπο μήκους πέντε χιλιομέτρων, το οποίο παραδόθηκε στους δημότες της Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2013, ύστερα από 2,5 έτη. Η ανάπλαση της Νέας Παραλίας, όλης της περιοχής από τον Λευκό Πύργο, το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής αποτελεί μια παρέμβαση σε συνολικά πάνω από 150.000 m2 και είναι ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα δημόσια έργα που υλοποιήθηκε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Για την ανάπλαση της παραλίας χρησιμοποιήθηκε διακοσμητικό δάπεδο Artevia® Desactive της Lafarge, με το οποίο στρώθηκαν όλες οι διαδρομές. Η ανάπλαση δημιούργησε επίσης μια σειρά 16 θεματικών πάρκων (θέατρο, αναψυκτήρια κ.ά.), στα οποία επίσης χρησιμοποιήθηκε Artevia®. Περίπου 70.000m2 της Νέας Παραλίας καλύπτονται από σκυρόδεμα Artevia® Desactive της Lafarge.   

 

Το Artevia® Desactive αποτέλεσε την ιδανική και αξιόπιστη λύση για το έργο. Οι μοναδικές ιδιότητες του, ο συνδυασμός ανθεκτικότητας και διακοσμητικού αποτελέσματος, πληρούσαν όλες τις προδιαγραφές του έργου και τις προσδοκίες των υπεύθυνων μηχανικών. Η αντιολισθηρή επιφάνεια μεγάλης ανθεκτικότητας του Artevia® Desactive, καθιστά το δάπεδο απόλυτα ασφαλές για το χρήστη, παραμένοντας άνετο στο περπάτημα.

  • Σελιδοδείκτης
Cement

Σκυρόδεμα & Αδρανή Υλικά

Η Lafarge διεθνώς

Μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Lafarge διεθνώς.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.