Για την ανάπτυξη και πρόοδο της καινοτομίας στα δομικά υλικά, η Lafarge θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

Έχοντας αναπτύξει το μεγαλύτερo Ερευνητικό Κέντρο στα δομικά υλικά παγκοσμίως, το Lafarge Research Center στη Λυών, η Lafarge πρωτοπορεί στην Έρευνα και Ανάπτυξη και την καινοτομία. Προσφέρει στη βιομηχανία των κατασκευών και το γενικό κοινό, καινοτόμες λύσεις φέρνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ποιότητα στο καθημερινό τους περιβάλλον.

Καινοτoμία

Η καινοτομία και η έρευνα είναι μοχλοί για την ανάπτυξη υλικών και των λύσεων ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να διασφαλίσουν την αποδοτικότητα των κατασκευών. Αναλύουμε τις ανάγκες της αγοράς ώστε να αναπτύξουμε νέες λύσεις που απαντούν σε αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας και ανάπτυξη για τη δραστηριότητά μας.

Τσιμέντο

 

Πρωτοπορούμε στη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά. Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας ανά εφαρμογή.      

Σκυροδέματα προστιθέμενης αξίας

Οι πελάτες μας δεν αγοράζουν απλώς προϊόντα, αλλά τις ιδιότητές τους και τα οφέλη που αυτά αντιπροσωπεύουν. Καινοτόμες σειρές προϊόντων σκυροδέματος προστιθέμενης αξίας έχουν ως στόχο να φέρουν το κατάλληλο σκυρόδεμα για κάθε εργοτάξιο. 

Έρευνα & Καινοτομία

Καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge

Μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.