Έρευνα & Καινοτομία
  • Σελιδοδείκτης
Συνεργασία με αρχιτέκτονες

Η Lafarge βρίσκεται σε εποικοδομητικό διάλογο με τον αρχιτεκτονικό κόσμο. Ο στόχος είναι να συζητήσουμε τις ιδιότητες των υλικών, να διερευνήσουμε τις εφαρμογές τους και να προωθήσουμε τη χρήση υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Διάλογος με τους αρχιτέκτονες

Είμαστε μια εταιρεία που δεν βλέπει τον εαυτό της μόνο ως παραγωγό υλικών. Είμαστε σε συνεχή διάλογο με τους αρχιτέκτονες, τόσο καθιερωμένους όσο και ανερχόμενους, αναζητώντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες κατασκευαστικές προκλήσεις και υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το αρχιτεκτονικό όραμα και την αειφόρο κατασκευή.


Οι δεσμοί της Lafarge, του παγκόσμιου ηγέτη στα δομικά υλικά, με την αρχιτεκτονική είναι πολύ ισχυροί. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας με τους αρχιτέκτονες αντικατοπτρίζεται στις καινοτόμες λύσεις που παρέχει η Lafarge σε διάφορα χαρακτηριστικά παραδείγματα. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε: όχι μόνο να παράγουμε καινοτόμα υλικά αλλά λύσεις που μετατρέπουν τολμηρά σχέδια σε πραγματικότητα.


Ειδικά για την Ελλάδα, έχουμε ως στόχο να ανοίξει ο διάλογος για να συζητηθούν οι προκλήσεις της αρχιτεκτονικής: αστικοποίηση, προσβασιμότητα, ενεργειακή απόδοση, οικονομικά προσιτή στέγαση, περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αντοχή και αισθητική, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξερευνήσουν την καινοτομία.

  • Σελιδοδείκτης

Έρευνα & Καινοτομία

Καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge

Μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.