Καινοτομία
  • Σελιδοδείκτης
Σκυρόδεμα

Οι πελάτες μας δεν αγοράζουν απλώς προϊόντα, αλλά τις ιδιότητές τους και τα οφέλη που αυτά αντιπροσωπεύουν. Καινοτόμες σειρές προϊόντων σκυροδέματος προστιθέμενης αξίας έχουν ως στόχο να φέρουν το κατάλληλο σκυρόδεμα για κάθε εργοτάξιο. Κάθε σειρά απευθύνεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές, δίνοντας εξειδικευμένες λύσεις, που συμβάλλουν σε οικονομικά αποδοτικές και ανθεκτικές κατασκευές με υψηλή αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό.


Agilia®

Αυτο-συμπυκνούμενο, αυτο- επιπεδούμενο σκυρόδεμα, με μεγάλη ρευστότητα και ταχύτητα ροής. Ρέει και διαστρώνεται χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ή εξωτερικής δόνησης και προσφέρει εξαιρετικό, υψηλής αισθητικής φινίρισμα.

Artevia®

Μια σειρά διακοσμητικών σκυροδεμάτων για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σε δάπεδα ή επιφάνειες. Προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως η εξαιρετική προσαρμογή σε περίπλοκα σχήματα, γρήγορη εφαρμογή, αντοχή στη φθορά και χαμηλό κόστος συντήρησης, δημιουργική ελευθερία με ευρεία σειρά επιλογών στο χρώμα ή την υφή της τελικής επιφάνειας.

Hydromedia™

Υδατοπερατό σκυρόδεμα νέας γενιάς. Απορροφά το νερό της βροχής και διευκολύνει τη φυσική αποστράγγιση του εδάφους, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση των όμβριων υδάτων. Το HydromediaΤΜ είναι ιδανική λύση για εξωτερικούς χώρους, όπως πεζόδρομοι, χώροι στάθμευσης, πεζοδρόμια, κλπ. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του είναι η ευκολία εφαρμογής, η ανθεκτικότητά του, καθώς και η συμβολή του στη μείωση του κόστους για εγκαταστάσεις αποστράγγισης.

Ultra™ Series

Μια σειρά έτοιμων σκυροδεμάτων και κονιαμάτων που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών στον τομέα των κατασκευών. Τα σκυροδέματα της σειράς UltraTM έχουν ιδιότητες που αυξάνουν την παραγωγικότητα σε κάθε κλίμακας εργοτάξιο, από την κατασκευή κτιρίων μέχρι κατασκευή υποδομών και οδικών έργων.

Νέες λύσεις, νέες υπηρεσίες

Διαφοροποίηση σημαίνει επίσης την προσφορά νέων υπηρεσιών. Προσφέρουμε έτσι στους πελάτες μας μια υπηρεσία που δεν περιλαμβάνει απλώς την προμήθεια του σκυροδέματος αλλά και την ίδια την εφαρμογή του. Την αποκαλούμε «Τοποθέτηση και Φινίρισμα» (Placing & Finishing), κατά την οποία παρέχουμε όχι μόνο το σκυρόδεμα, συνήθως σκυρόδεμα δαπέδου - κάθε είδους Artevia®, UltraTM Series, HydromediaTM, αλλά και αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση, από εξειδικευμένους εφαρμοστές, παραδίδοντας στον πελάτη μας τελική επιφάνεια. Επομένως δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν ένα σημείο αναφοράς και συνεννόησης για το σύνολο του έργου και εμείς παράλληλα είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και την καλύτερη χρήση των προϊόντων μας.

  • Σελιδοδείκτης

Έρευνα & Καινοτομία

Καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge

Μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου Lafarge, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.