Η ενότητα για τους δημοσιογράφους έχει τα τελευταία νέα και δελτία τύπου σχετικά με τη στρατηγική μας, τις δράσεις μας για βιώσιμη ανάπτυξη, τα προϊόντα μας, καθώς και άλλες πληροφορίες.

Με τη χορηγική υποστήριξη της εταιρίας υλοποιήθηκε το έργο ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς στην Αγριά

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε η νέα Παιδική Χαρά στην Αγριά σε εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς και η αναμόρφωση του χώρου με έμφαση σε θέματα ασφαλείας έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου με την χορηγική υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι της εταιρίας.

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής παραχωρεί έκταση για την ανέγερση δημοτικού Σχολείου στο Δήμο Χαλκιδέων

Υπογράφηκε το συμβόλαιο παραχώρησης έκτασης 4.359,36 τ.μ. από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Εταιριών Ηρακλής κ. Γεώργιο Μίχο και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Χρήστο Παγώνη. Το τμήμα του οικοπέδου, που βρίσκεται στην συνοικία Μπαταριά της Χαλκίδας, θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση νέου διδακτηρίου, που θα στεγάσει το 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Εταιρειών "ΗΡΑΚΛΗΣ" Γεώργιο Μίχο

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας είχε συνάντηση σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Εταιρειών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, Γεώργιο Μίχο. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η ανταπόκριση του Ομίλου στο κάλεσμα του Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης για σύμπραξη δημόσιας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην αντιμετώπιση και τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Ο Όμιλος Εταιρειών Ηρακλής επενδύει στην Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων

Με κεντρικό σύνθημα «Νοιάζομαι, Μοιράζομαι, Ενεργώ | Υγεία και Ασφάλεια: Μας αφορά όλους» και ενημερωτικές δράσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, ο Όμιλος Εταιρειών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, γιόρτασε τις «Ημέρες Υγείας & Ασφάλειας». Στόχος των ενεργειών ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων για τη σημασία της Υγείας και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας, που αποτελούν πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία.

Αποτελέσματα 2015 του Ομίλου Εταιρειών ΑΓΕΤ Ηρακλής

Οι πωλήσεις του Ομίλου επηρεάστηκαν από την ευνοϊκή ισοτιμία ευρώ δολαρίου, καθώς και από την ανάπτυξη δευτερευουσών πηγών εσόδων, υποσκελίζοντας την πτώση της εγχώριας ζήτησης, η οποία επηρρεάστηκε αρνητικά από την πολιτική και οικονομική αστάθεια. Ταυτόχρονα, τόσο οι κατασκευές κατοικιών όσο και έργων υποδομής παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Αποτελέσματα εννεαμήνου 2015 του Ομίλου Εταιρειών ΑΓΕΤ Ηρακλής

Αποτελέσματα εννεαμήνου 2015 του Ομίλου Εταιρειών ΑΓΕΤ Ηρακλής

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε 179.708 χιλιάδες Ευρώ για την εννεάμηνη περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,4% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Ο κύκλος εργασιών της Εταιρίας, για την ίδια περίοδο του 2015, ανήλθε σε 160.232 χιλιάδες Ευρώ, αυξημένος κατά 2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου 2015 του Ομίλου Εταιρειών ΑΓΕΤ Ηρακλής

Αποτελέσματα 1ου εξαμήνου 2015 του Ομίλου Εταιρειών ΑΓΕΤ Ηρακλής

Οι πωλήσεις του Ομίλου επηρεάστηκαν από τη μείωση  της εγχώριας αγοράς και του όγκου των εξαγωγών.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτιστοποίησης του κόστους. 

Πρόγραμμα για την Υγιεινή Διατροφή από την ΛΑΒΑ στα σχολεία της Μήλου

Πρόγραμμα για την Υγιεινή Διατροφή από την ΛΑΒΑ στα σχολεία της Μήλου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ένα ενημερωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Τρώω υγιεινά, νιώθω καλά!"  από τη ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική ΑΕ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Μήλου στις 29 & 30 Απριλίου. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν περίπου 300 μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο και τα Λύκεια του νησιού.

Χρυσό βραβείο στην ΑΓΕΤ Ηρακλής για τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων

Η χρήση εναλλακτικών καυσίμων από την ΑΓΕΤ Ηρακλής σε υποκατάσταση ορυκτών καυσίμων τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο - Gold Award στην κατηγορία Μείωση Εκπεμπόμενων Αερίων Θερμοκηπίου κατά την τελετή απονομής των Environmental Awards 2015.

 

Με την αξιοποίηση τους μειώνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της εταιρείας και ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα των μονάδων της. Παράλληλα μειώνεται η κατανάλωση μη ανανεώσιμων πόρων και αξιοποιούνται υλικά που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα είχαν απορριφθεί.     

Εκδόσεις

Εκτός από τις διεθνείς εκδόσεις του Όμιλου Lafarge, στην Ελλάδα υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες εκδόσεις για τους κοινωνικούς μας εταίρους, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τις δραστηριότητές μας.  

test

Κέντρο εκδόσεων

Εκδόσεις από τον Όμιλο Lafarge

Κατεβάστε τις πρόσφατες εκδόσεις του Ομίλου Lafarge, οι οποίες εστιάζουν σε κύριες προτεραιότητές του όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η κοινωνική υπευθυνότητα και η καινοτομία.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.