Καριέρα
  • Σελιδοδείκτης
Εργασία για τη Lafarge στην Ελλάδα

 

Είστε έμπειρος επαγγελματίας ή έχετε πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές σας, ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επαγγελματική ανάπτυξη στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim.

 

Αν ενδιαφέρεστε για καριέρα στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σημείωμά σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις αντίστοιχες διευθύνσεις Ανθρωπίνων Πόρων ή ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.lafargecareers.com.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Τ: +30 210 2898111

Δ: 19,3 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου , 190 02 Παιανία

 

Lafarge Beton ABEE

Τ: +30 210 2885532

Δ: 19,3 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου, 190 02 Παιανία


Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων : career.heracles@lafargeholcim.com

 

Όλες οι αιτήσεις αντιμετωπίζονται με απόλυτη εχεμύθεια.

Πρακτική στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

Είσαι τελειόφοιτος ΤΕΙ στο τμήμα Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής; Τώρα μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να αποκτήσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικό περιβάλλον, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, παγκόσμιου ηγέτη στα δομικά υλικά. Κάνε την πρακτική σου στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Τελευταία ανανέωση 15/09/2017

  • Σελιδοδείκτης
Cement

Αξίες

Για τη LafargeHolcim ο σεβασμός, η φροντίδα και ο εποικοδομητικός διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων, είναι πρωταρχικής σημασίας. Οι αξίες αυτές αποτυπώνονται σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς η εταιρεία επικεντρώνει τη λειτουργία της στην αειφόρο ανάπτυξη, εναρμονίζοντας τις προκλήσεις της οικονομικής ανάπτυξης με το σεβασμό στο περιβάλλον.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.