Γιώργος Μελάτος

 

Γενικός Διευθυντής Logistics, Εξαγωγών & Marketing

Ο Γιώργος Μελάτος γεννήθηκε το 1955 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εντάχθηκε το 1979 στο δυναμικό της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Τμήμα Εξαγωγών. Το 1989 έγινε Μέλος του Δ.Σ. της HERACLES International. Το 1992 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing και το 1997 τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, ενώ το 2000 έγινε Μέλος της Διοικητικής Ομάδας.

Το 2001 ανέλαβε τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου Lafarge στη Γαλλία, όπου είχε ενταχθεί ήδη ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Παράλληλα με τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή, ανέλαβε και καθήκοντα Διευθυντή Logistics, Κέντρων Διανομής και Development.

Από το 2010 έως το τέλος του 2014 διετέλεσε Διευθυντής Εμπορίας και Μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Lafarge Αλγερίας.

Το 2015 εντάχθηκε εκ νέου στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ ως Διευθυντής Εμπορίας και Μέλος της Διοικητικής Ομάδας. Από τον Μάρτιο του 2016 είχε παράλληλα και την ευθύνη των Γεν. Διευθύνσεων πωλήσεων και Marketing του Ομίλου.

Τον Ιούνιο του 2017 ανέλαβε τη θέση του γενικού Διευθυντή Logistics, Εξαγωγών και Marketing, έχοντας και τη εποπτεία της Διεύθυνσης Δραστηριότητας Σκυροδέματος της Lafarge Beton.