Τσιμέντο
  • Σελιδοδείκτης
Νέα

Κυκλοφορία Αποκλειστικών Προϊόντων (ΚΡΗΤΗ)

Οι εποχές και οι ανάγκες αλλάζουν, κάποιες σχέσεις ωστόσο παραμένουν σταθερές!

Όπως και η σχέση της ΑΓΕΤ Ηρακλής με την ελληνική αγορά, που εδώ και 100 χρόνια,

προσφέρει προϊόντα τσιμέντου κορυφαίας ποιότητας, στους επαγγελματίες της οικοδομής.

 

Κι επειδή η σχέση μας με την Κρήτη είναι ιδιαίτερα δυνατή τώρα αποκλειστικά για την αγορά της Κρήτης,

το κορυφαίο τσιμέντο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ και σε συσκευασία των 20 κιλών.

 

Το προϊόν υποστηρίζεται με διαφημιστική υποστήριξη σε τοπικά μέσα επικοινωνίας, όπως ραδιόφωνα, web sites και εφημερίδες. 

 

 ΑΓΕΤ Ηρακλής. Σχέση σε γερές βάσεις.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ

Νικητές Διαγωνισμού

Από τη κλήρωση που διενεργήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της εταιρίας, για την ανάδειξη των  δέκα (10) τυχερών που κερδίζουν από ένα tablet  Samsung Galaxy 9,7'', προέκυψαν τα ακόλουθα ονόματα:
 

Budz Μυροσλάβα, Σαλαμίνα
Τουμπάν Ισμαήλ, Ξάνθη
Κυριαζής Κεφαλάς, Βόλος
Κόκκινος Μήρος, Κρήτη
Μουσακίτης Κων/νος, Κέρκυρα
Λατσίσταλης Γρ. , Δράμα
Τσάχαλης Τάκης, Λακωνία
Σ. Τούντας , Αττική
Χ. Καθεκλάκης, Ρέθυμνο
Δ. Κουμνάκης, Ρόδος

Περιγραφή & όροι διαγωνισμού

 

Δικαίωμα συμμετοχής

 

 Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν μόνιμοι κατοικία στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το  18ο έτος της ηλικίας τους.

 

Από το διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους

β) οι εμπορικοί συνεργάτες της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

γ) οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

δ) οι εργαζόμενοι των συνδεδεμένων με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επιχειρήσεων

ε) τα πρόσωπα συγγένειας α και β βαθμού με τους ανωτέρω (β), (γ) και (δ) εργαζομένους και οι σύζυγοι αυτών.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση του δώρου- μία από τις πέντε ηλεκτρονικές συσκευές Tablet (εφεξής «το μεγάλο δώρο»)-  έχουν όλοι οι τελικοί πελάτες/χρήστες σακευμένου τσιμέντου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ οι οποίοι με κάθε αγορά σακευμένου τσιμέντου, HERACLES ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ, BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ, ATHLOS & HERACLES ΛΕΥΚΟ κερδίζουν πόντους οι οποίοι συμπληρώνονται στο έντυπο συμμετοχής.

 

Επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση του δώρου μπορεί να εξασφαλίσει κάθε ενδιαφερόμενος και χωρίς την αγορά των προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο έντυπο συμμετοχής που θα προμηθευτούν στα σημεία πώλησης των ανωτέρω προϊόντων και αποστέλλοντας το στην διεύθυνση της εταιρείας ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, 19,3χλμ Λ. Μαρκοπούλου, 19002 Παιανία και χωρίς την αγορά προϊόντος.

 

Διαδικασία συμμετοχής και Δώρα Διαγωνισμού:

 

·         Προμηθευτείτε το έντυπο συμμετοχής στον διαγωνισμό από τον συνεργαζόμενο με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ  έμπορο οικοδομικών υλικών.

·         Η αγορά ενός σακευμένου προϊόντος αντιστοιχεί σε έναν (1) πόντο, ο οποίος σημειώνεται στο έντυπο συμμετοχής του συμμετέχοντα από τον συνεργαζόμενο έμπορο οικοδομικών υλικών.

·         Με την συμπλήρωση είκοσι (20) πόντων ο συμμετέχων καταθέτει το έντυπο συμμετοχής του στην ειδική κάλπη που έχει τοποθετηθεί στον συνεργαζόμενο έμπορο οικοδομικών υλικών προκειμένου να συμμετέχει στην κλήρωση για να διεκδικήσει, μία από τις πέντε ηλεκτρονικές συσκευές Tablet.

 

Η ευθύνη της Εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων ως ανωτέρω. Το δώρο δε μεταβιβάζεται. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση του δώρου σε μετρητά ή πιστωτικό υπόλοιπο. Ρητά συμφωνείται ότι δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα ανταλλαγής του δώρου.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

 

Διάρκεια Διαγωνισμού

 

Οι συμμετοχές στην  παρούσα προωθητική ενέργεια θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016 (τελευταία ημέρα διαγωνισμού).

 

Κλήρωση Διαγωνισμού

 

Όλες οι έγκυρες κάρτες συμμετοχής για το μεγάλο δώρο θα συγκεντρώνονται σε ειδικό, ενιαίο αρχείο και θα λαμβάνουν αύξοντα αριθμό, κατά την σειρά κάθε Συμμετοχής.

Η Κλήρωση των κατά τα άνω έγκυρων συμμετοχών προκειμένου να αναδειχθούν οι πέντε (5) νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν από μία ηλεκτρονική συσκευή Tablet, θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή, 9.09.2016 και ώρα 14:00, στην έδρα της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (19,3χλμ Λ. Μαρκοπούλου, 19002 Παιανία) παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας, και σε αυτή θα μπορούν να παραβρεθούν όλοι οι συμμετέχοντες.

 

 

Αποτελέσματα Διαγωνισμού

 

Στη συνέχεια η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ θα επικοινωνήσει με τους πέντε (5)  νικητές, προκειμένου να τους ενημερώσει  για την περαιτέρω διαδικασία για την κάρπωση του δώρου τους, η οποία θα λάβει χώρα με επιμέλεια της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος, τόπος και τρόπος παραλαβής του Δώρου από το Νικητή, θα γνωστοποιείται στον τελευταίο εγκαίρως από τη Διοργανώτρια Εταιρεία, με κάθε πρόσφορο τρόπο. 

Παράλληλα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις  15 Σεπτεμβρίου 2016 στην ιστοσελίδα www.lafarge.gr

 

Τα δώρα θα δοθούν  στους νικητές μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2016.

 

Προσωπικά Δεδομένα


Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον εν λόγω διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια Εταιρεία για την παρακολούθηση του διαγωνισμού (προσωπικά δεδομένα). Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία θα δύναται να κάνει χρήση των ελάχιστων αναγκαίων δεδομένων των νικητών στην Ιστοσελίδα της ή στο πλαίσιο οιασδήποτε άλλης σχετιζόμενης με το Διαγωνισμό προωθητικής ενέργειας. Η επεξεργασία του αρχείου γίνεται από τη Διοργανώτρια
για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και τα στοιχεία συγκεντρώνονται σε μία βάση δεδομένων (database) που θα τηρεί  η Διοργανώτρια. Η σύσταση του αρχείου έχει σκοπό την ανάδειξη των νικητών/τριών του παραπάνω διαγωνισμού, την πραγματοποίηση της παραπάνω διαφημιστικής καμπάνιας και την προώθηση προϊόντων της διοργανώτριας μέσω αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων.

Τα πρόσωπα των οποίων τα στοιχεία θα ενταχθούν στο αρχείο έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό και αντίρρησης αναφορικά με τα δεδομένα που τα αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του νόμου 2472/1997.


Σε περίπτωση επικοινωνίας της εταιρείας με τον νικητή θα ζητάει τηλεφωνικά τα ελάχιστα αναγκαία δεδομένα τους, ώστε να προβεί στην ανωτέρω ενημέρωση των λοιπών συμμετεχόντων  και σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την οριστικοποίηση του νικητή και την απόδοση του Δώρου σε αυτόν.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία


Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ' εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο για όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 

Τροποποιήσεις

 

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ή/και να ματαιώσει το διαγωνισμό οποτεδήποτε αυτή κρίνει σκόπιμο, ενημερώνοντας με κάθε πρόσφορο μέτρο τους συμμετέχοντες, όπως ενδεικτικά μέσω της ιστοσελίδας www.lafarge.gr

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στο Συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου (οδός Σκουφά 59, Αθήνα), και έχουν

δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα www.lafarge.gr

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν  να επικοινωνήσουν στο  τηλέφωνο 210 2898000.

 

 

Τελευταία ανανέωση 16/09/2016

  • Σελιδοδείκτης

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.