Ήρωάς μας η Μέλισσα - Bee Our Hero 

Ένα τόσο μικρό έντομο με μία τόσο μεγάλη σημασία για όλους!

Η μέλισσα είναι ένας μικρός ήρωας της φύσης που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πολύ λίγα για αυτόν και τη σημασία του.

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνουμε να συστήσουμε στο ευρύ κοινό τον μικρό αυτό ήρωα και να πληροφορήσουμε για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε με στόχο την προστασία του, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Ένας άθλος ακόμα” και του προγράμματος ευαισθητοποίησης "Bee Our Hero".

BEE OUR HERO

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο τόσο αυτού του σημαντικού επικονιαστή, όσο και εκείνων που τον φροντίζουν, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζουμε "Έναν άθλο ακόμα για τη φύση και το επιχειρείν". Μετά τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού 2021 στην Βόρεια Εύβοια, η ανάγκη για βοήθεια και υποστήριξη ήταν τεράστια.

Ήμασταν εκεί ως Όμιλος, αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε την προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και των 300 μελισσοκόμων να σταθούν στα πόδια τους και να προστατέψουν τα μελίσσια τους. Αναλάβαμε την παροχή τροφής για περίπου  500.000.000 μελισσών δωρίζοντας 150 τόνους μελισσοτροφής σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη».

H instagramer "MeloBee_Hero" 

Είναι σύγχρονη, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη και έχει ένα όραμα: να μάθει στους Έλληνες να αγαπούν τις μέλισσες.

Αυτή είναι η Melobee_hero, η μέλισσα Instagram Influencer που υποστηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Ένας  Άθλος ακόμα για τη φύση" και "Bee Our Hero"με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό για τη σημασία των μελισσών στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τη διάσωση της χλωρίδας και πανίδας του πλανήτη μας.

Bee friendly,
Bee the solution

Οι μέλισσες, οι μικροί ήρωες της φύσης κινδυνεύουν. Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Ας φανταστούμε πώς θα ήταν μία άνοιξη χωρίς φράουλες ή κεράσια. Ή το καλοκαίρι χωρίς καρπούζι και ντομάτες. Πώς θα αισθανόμασταν εάν δεκάδες αγαπημένα μας φρούτα και λαχανικά εξαφανίζονταν; Ακούγεται τρομερό, αλλά πρόκειται για ένα μέλλον πραγματικό, αν δε βάλουμε τα δυνατά μας για να προστατεύσουμε τον πιο πολύτιμο επικονιαστή της φύσης: τη μέλισσα.