Πορομπετόν - MASTER BLOCK

Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ, το πορομπετόν νέας γενιάς, αποτελεί δομικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασύγκριτο σε ευκολία, οικονομία και εφαρμογές.

Παράγεται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, χαλαζιακή άμμο και νερό. Έχει πορώδη υφή και άριστη κατανομή κυψελών. Με ακριβείς διαστάσεις, κόβεται και επεξεργάζεται εύκολα προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Είναι ελαφρύ και παράλληλα ανθεκτικό.

Έτσι, το χτίσιμο γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο, «καθαρό» και ποιοτικό.

  • Με λιγότερα υλικά
  • Πιο λεπτό σοβά
  • Πιο ελαφρύ φορτίο
  • Για καθαρό εργοτάξιο
  • Με λιγότερο κόπo

 

MASTER στην εξοικονόμηση τετραγωνικών μέτρων! (*)

 

(*)σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/45724/1558 για θερμομονωτικά λιθοστρώματα, εφόσον αυτά πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

MASTER σε κάθε σύγκριση! 

Αποτελεί ιδανική λύση για εσωτερική ή εξωτερική τοιχοποιία καθώς και για κάθε τύπου κατασκευή:

  • Κατοικίες
  • Εμπορικά κτίρια
  • Βιομηχανικά κτίρια
     

Για την καλύτερη εφαρμογή του πορομπετόν MASTER BLOCK συνίσταται η κατασκευή με τη νέα λευκή κόλλα πορομπετόν MASTER BLOCK. Πρόκειται για συμπληρωματικό προϊόν που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αισθητική στην τελική κατασκευή.

Χαρακτηριστικά - Ιδιότητες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Μεγαλύτερη απόδοση, με αποτέλεσμα περισσότερα τετραγωνικά.
Επιπλέον, η λεία τελική επιφάνεια μειώνει το κόστος των σοβάδων.
 
ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ
Είναι υλικό ελαφρύ με αποτέλεσμα την ευκολότερη μεταφορά.
Αντικαθιστά μεγάλο όγκο παραδοσιακών υλικών και βελτιώνει την εικόνα στο εργοτάξιο καθώς ελαχιστοποιούνται τα προς απόρριψη υλικά.
 
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Οι μικρές ανοχές στις διαστάσεις των στοιχείων MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ, εκτός από αισθητική τελειότητα, εξασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα του συνεργείου, ακρίβεια των κατασκευών, καθώς και οικονομία σε επόμενα στάδια.
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Εξοικονομεί ενέργεια, καθώς η πορώδης σύνθεση του MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ κρατά το κτίριο ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
 
ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ
Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ με ταξινόμηση EUROCLASS A1 μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 1.200°C. Ιδανικό και για βιομηχανικές κατασκευές ή εγκαταστάσεις αποθήκευσης.
 
ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ
Το μικρό ειδικό βάρος σε συνδυασμό με τη μονολιθική τοιχοποιία μειώνει τα νεκρά φορτία. Τα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής του MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ βελτιώνουν τη σεισμική συμπεριφορά και την ασφάλεια του κτιρίου.
 
ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ & ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ
Ιδανικό για κατασκευή κτιρίων αλλά και για ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές κατασκευές, ακόμα και για τη δημιουργία γλυπτών.
 
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Καθαρό» υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις. Αποτελεί βέλτιστη λύση για αειφόρες κατασκευές, καθώς παράγεται χωρίς τη χρήση τοξικών και με χαμηλή εκπομπή ρύπων.