Στερεά Καύσιμα

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δραστηριοποιείται στην αγορά των στερεών καυσίμων από το 1985. Χάρη στο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, την υψηλή τεχνογνωσία και τις προηγμένες εγκαταστάσεις, έχουμε επιτύχει υψηλά μερίδια αγοράς, ηγετική παρουσία στη χώρα και σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές.
 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ διαθέτει στις εγκαταστάσεις του  υπερσύγχρονες μονάδες άλεσης, κοσκινίσματος, ανάμιξης, σάκκευσης και φόρτωσης που λειτουργούν αδιάλειπτα 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όλο το χρόνο. 

Παράλληλα διαθέτει:

  • Λιμάνι που εξυπηρετεί πλοία μέχρι 150.000 DWT
  • Αποθήκη Στερεών Καυσίμων χωρητικότητας 300.000 ΜΤ

Οι εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης σε συνδυασμό με την εφαρμογή διεθνών προτύπων σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας, εξασφαλίζουν  υψηλό και σταθερό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων. 

Με διεθνή προσανατολισμό

Η δυνατότητα διάθεσης υλικού σε  μεγάλο εύρος ποιοτήτων, η δυνατότητα άμεσης προσαρμογής στις ποιοτικές προδιαγραφές του κάθε πελάτη και η αξιοπιστία του Oμίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αποτυπώνεται από τις στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς παραγωγούς και εμπόρους.

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες, προσφέρουμε εγγυημένη διαθεσιμότητα υλικού στις αποθήκες μας υποστηρίζοντας ένα εκτενές δίκτυο πωλήσεων τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στο εξωτερικό. 

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Η πολυετής τεχνογνωσία και εμπειρία σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, επιτρέπουν στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ να προσφέρει προϊόντα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών. Τέλος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και των υψηλών απαιτήσεων των  έργων στα οποία συμμετέχουμε, προσαρμόζουμε τις παραδόσεις μας ανάλογα:

  • Διά θαλάσσης – Οδικώς
  • Χύμα - Σακευμένο

Η διαρκής εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν βασικά εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης και διασφαλίζουν την άμεση ανταπόκριση στις νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.