Σκυρόδεμα & Ειδικά Σκυροδέματα

Με ισχυρά εφόδια την παγκόσμια υπεροχή και την τεχνογωσία της Holcim, καθώς και με την εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία της στον κλάδο του σκυροδέματος και των αδρανών υλικών, η Lafarge έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης που θέτει την καινοτομία, την ποιότητα και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα στο επίκεντρο.

Η Lafarge, θυγατρική του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ,  διαθέτει δίκτυο με περισσότερες από 17 μονάδες παραγωγής σκυροδέματος και με 7 λατομεία αδρανών υλικών στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Παράλληλα, λειτουργεί πλήρως οργανωμένα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας.

Προσφέρει διαφοροποιημένα προϊόντα, σύγχρονες και έξυπνες λύσεις προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών, από τα πιο μεγάλα έργα υποδομής μέχρι εφαρμογές διακόσμησης. Ειδικότερα, παράγει το σύνολο των κατηγοριών σκυροδέματος που προδιαγράφονται στο νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ 2016), καθώς και τα Ειδικά Σκυροδέματα, προηγμένες λύσεις με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα.

Με οδηγό την μετάβαση σε κλιματικά ουδέτερες και αειφόρες κατασκευές, η Lafarge διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) για τη Δραστηριότητα Σκυροδέματος ανά γεωγραφική περιοχή δραστηριοποίησης, γεγονός που προσδίδει περαιτέρω ακρίβεια και διαφάνεια στις μετρήσεις της μελέτης του κύκλου ζωής του σκυροδέματος. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται η νέα «πράσινη» σειρά σκυροδεμάτων ECOPact, τα Ειδικά Σκυροδέματα καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα όπως το τσιμεντόδετο ρευστό αμμοχάλικο CBGM, σκυροδέματα πλήρωσης ορυγμάτων αλλά και σκυροδέματα με χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα.

Η Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος για τη Δραστηριότητα Σκυροδέματος της Lafarge επαληθεύει ότι τα προϊόντα σκυροδέματος που προσφέρει αποτελούν βέλτιστες λύσεις για αειφόρες κατασκευές, ιδίως για έργα με βιοκλιματικό σχεδιασμό που στοχεύουν σε πιστοποιήσεις από τα σημαντικότερα διεθνώς οικοσήματα κτηρίων (π.χ. LEED, BREAM). Πρόκειται για το επιστέγασμα της προσπάθειας που καταβάλλει με συνέπεια ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στο σύνολο της δραστηριότητάς του, με στόχο τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Πιστή στη δέσμευσή της να αναζητά και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και συνεργατών της, η Lafarge, εισάγει πρώτη στην Ελληνική αγορά το ConcreteDirect. Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητές συσκευές (mobile app) που ανοίγει νέους δρόμους στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου των δομικών υλικών εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, από τον πελάτη μέχρι τις μονάδες παραγωγής και τους οδηγούς των οχημάτων μεταφοράς σκυροδέματος. 

Το σκυρόδεμα είναι το πλέον διαδεδομένο υλικό παγκοσμίως.

Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge οδηγούν τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και δημιουργούν το απροσδόκητο.

Αφήστε πίσω τους περιορισμούς και δώστε ζωή στα πιο τολμηρά σας σχέδια.

Έργα με σκυρόδεμα της Lafarge

Έργα με σκυρόδεμα της Lafarge

Η Lafarge πρωτοστατεί στα μεγαλύτερα έργα της χώρας μας παρέχοντας προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας.

 • Σήραγγα Τεμπών

 • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 • Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

 • Νέο Μουσείο Ακρόπολης

 • Επέκταση Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας προς Πειραιά

 • Επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά

 • Νέα Διπλή Σιδηροδρομική Αθηνών - Πάτρας

 • Νέα Διπλή Σιδηροδρομική Αθηνών - Θεσσαλονίκης

 • Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης

 • Ολυμπία Οδός

 • Δυτική Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης

 • Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Eκσυγχρονίζoυμε τις παραγγελίες σκυροδέματος

H νέα εφαρμογή της Lafarge που εκσυγχρονίζει και απλοποιεί τις παραγγελίες σκυροδέματος.

Μάθετε περισσότερα για το ConcreteDirect