Χρήσιμα Links

Η Holcim δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, σκυροδέματος και αδρανών που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών.

Η πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με όλες τις εξελίξεις του κλάδου, εκπαιδευτικό υλικό, ιδέες για κατασκευές με εφαρμογή τσιμέντου και πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης "ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ".

H πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που παρουσιάζεται η ολοκληρωμένη στρατηγική για θέματα ESG (Environmental, Social, Governance) και βιώσιμης ανάπτυξης και γίνεται η καταμέτρηση των εκπομπών των εργοστασίων του Ομίλου.

H νέα εφαρμογή της Lafarge που εκσυγχρονίζει και απλοποιεί τις παραγγελίες σκυροδέματος

Η ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική ΑΕ, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δραστηριοποιείται από το 1952 στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία βιομηχανικών ορυκτών με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Η ψηφιακή πλατφόρμα των πελατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι σχεδιασμένη ειδικά για τους πελάτες μας, με στόχο να προσφέρει διαρκή πληροφόρηση και εξυπηρέτηση με ένα κλικ.

Η ψηφιακή πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για την πληροφόρηση και την επικοινωνία των προμηθευτών μας προσφέρει πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για τη συνεργασία και τις συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1962 και έχει έδρα της την Αθήνα. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με σκοπό την προώθηση, διεύρυνση και βελτίωση της χρήσης του τσιμέντου και του σκυροδέματος. 

Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 1924 και σκοπός του είναι η συµβολή στην ανάδειξη της σηµασίας και της αξιοποίησης των ορυκτών πόρων της χώρας.