Έρευνα & Ανάπτυξη

Θέτουμε τον πελάτη στο επίκεντρο της στρατηγικής μας και αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

 

Με την υποστήριξη του μεγαλύτερου παγκοσμίως Ερευνητικού Κέντρου στα δομικά υλικά, το Lafarge Research Center στη Λυών και με την εκτενή γνώση της ελληνικής αγοράς ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πρωτοπορεί στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.  

 

Μέσα από την διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων προσφέρουμε στη βιομηχανία των κατασκευών και το ευρύτερο κοινό, καινοτόμες λύσεις φέρνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ποιότητα στο καθημερινό τους περιβάλλον.

Καινοτoμία

Η καινοτομία και η έρευνα είναι μοχλοί για την ανάπτυξη υλικών και των λύσεων ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να διασφαλίσουν την αποδοτικότητα των κατασκευών. Αναλύουμε τις ανάγκες της αγοράς ώστε να αναπτύξουμε νέες λύσεις, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας και ανάπτυξη για τις δραστηριότητές μας.

Τσιμέντο

Πρωτοπορούμε στη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά. Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας ανά εφαρμογή.

Σκυροδέματα προστιθέμενης αξίας

Οι πελάτες μας δεν αγοράζουν απλώς προϊόντα, αλλά τις ιδιότητές τους και τα οφέλη που αυτά αντιπροσωπεύουν. Διαθέτουμε στην αγορά καινοτόμες σειρές προϊόντων σκυροδέματος προστιθέμενης αξίας με στόχο να παρέχουμε το κατάλληλο σκυρόδεμα για κάθε εργοτάξιο. 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά δομικών υλικών.

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ διαθέτει καινοτόμα προϊόντα με ιδιότητες και χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις πολλών διαφορετικλων αναγκών και εφαρμογών.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα. Μετράμε ήδη περισσότερα από 100 χρόνια στην ελληνική αγορά και έχουμε συμμετάσχει στα σπουδαιότερα έργα της χώρας, εφαρμόζοντας πάντα βέλτιστες πρακτικές.Το σήμερα μας βρίσκει «πιο δυνατούς» με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ομίλου LafargeHolcim.