Ειδικά Σκυροδέματα

Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στην Αρχιτεκτονική και το Design και κάνουν πράξη το όραμα κάθε δημιουργού χωρίς όρια και περιορισμούς δημιουργώντας το απροσδόκητο. 

Τα  Ειδικά Σκυροδέματα αποτελούν προηγμένες λύσεις που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικό αποτέλεσμα σε υφή, όψη και αισθητική. Με έμπνευση από τη φύση, συνδυάζουν αρμονικά τη σύγχρονη τεχνολογία με τα στοιχεία της φύσης: την πέτρα, την άμμο, τα ορυκτά. Χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στο χρόνο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, λειτουργικότητα και ευελιξία σε εφαρμογές και έργα κάθε είδους και μεγέθους.

Η Lafarge διαθέτει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) για τα Ειδικά Σκυροδέματα κάνοντας έτσι ακόμη ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς τις αειφόρες κατασκευές. Ειδικότερα, οι λύσεις των Ειδικών Σκυροδεμάτων σημειώνουν υψηλές επιδόσεις ως προς τα σημαντικότερα διεθνώς οικοσήματα κτηρίων (π.χ. LEED, BREAM), ιδίως σε έργα με βιοκλιματικό σχεδιασμό.

Η Lafarge βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης από τη σύλληψη μέχρι και την ολοκλήρωση κάθε κατασκευής και εφαρμογής. Παράλληλα, με την υπηρεσία “Placing & Finishing” αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή δαπέδων με επιφάνεια από σκυρόδεμα, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων εφαρμοστών.

Αφήστε πίσω τους περιορισμούς και δώστε ζωή στα πιο τολμηρά σας σχέδια.

Προηγμένη τεχνολογία ρευστότητας για τις πιο τολμηρές ιδέες & εφαρμογές

Η τέχνη της δημιουργίας από σκυρόδεμα

Υδατοπερατό σκυρόδεμα νέας γενιάς 

Η απάντηση σε κάθε προσδοκία