Πράσινες Λύσεις

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αξιοποιεί την υψηλή τεχνογνωσία του με στόχο να χαράσσει διαρκώς νέους δρόμους στον κλάδο των κατασκευών. Μέσα από σύγχρονες "πράσινες" λύσεις κάνει πράξη τη μετάβαση σε πιο αειφόρες κατασκευές.

 

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ δεσμευόμαστε να χτίσουμε έναν κόσμο πιο «πράσινο» και αειφόρο. Με πάθος για καινοτομία, οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο αναπτύσσοντας λύσεις με βελτιωμένη απόδοση αειφορίας που συμβάλλουν σε πιο αειφόρες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Αξιοποιούμε την υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία μας με στόχο να χαράσσουμε διαρκώς νέους δρόμους. Εμπλουτίζουμε συνεχώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο με επαναστατικά προϊόντα και λύσεις με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε ολόκληρο το φάσμα του κύκλου ζωής τους.

Οδηγώντας το μέλλον του αειφόρου οικοδομείν, φέρνουμε την αλλαγή στον κλάδο των κατασκευών, με σεβασμό στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο.

 
HERACLES ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ

HERACLES ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ

Το τσιμέντο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά παρουσιάζει πλέον βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση.

 
Πορομπετόν - MASTER BLOCK

Πορομπετόν - MASTER BLOCK

Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ, το πορομπετόν νέας γενιάς, αποτελεί δομικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασύγκριτο σε ευκολία, οικονομία και εφαρμογές.

 
MASTER FLOOR

MASTER FLOOR

Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για ελαφροσκυρόδεμα πληρώσεων.

 
Lafarge Cretomax 35 Blend

Lafarge Cretomax 35 Blend

Η βιομηχανικη πρώτη ύλη για την κάλυψη εξειδικευμένων κατασκευαστικών εφαρμογών.

 

 
ECOPact

ECOPact

Η πρώτη «πράσινη» σειρά σκυροδεμάτων στην ελληνική αγορά με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα.