Πράσινες Λύσεις

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αξιοποιούμε την υψηλή τεχνογνωσία με στόχο να χαράσσουμε διαρκώς νέους δρόμους στον κλάδο των κατασκευών. Μέσα από σύγχρονες "πράσινες" λύσεις κάνουμε πράξη τη μετάβαση σε πιο αειφόρες κατασκευές.
 

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένουμε προσηλωμένοι στην οικοδόμηση ενός πιο «πράσινου» και βιώσιμου κόσμου. Με πάθος για την καινοτομία, οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο αναπτύσσοντας λύσεις με βελτιωμένη απόδοση βιωσιμότητας που συμβάλλουν σε πιο βιώσιμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Αξιοποιούμε την υψηλή τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία μας για να χαράσσουμε συνεχώς νέους δρόμους. Εμπλουτίζουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας με επαναστατικά προϊόντα και λύσεις με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Οδηγώντας το μέλλον των βιώσιμων κατασκευών, αλλάζουμε τον κατασκευαστικό κλάδο, με σεβασμό στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Το τσιμέντο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά παρουσιάζει πλέον βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση.

Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για χτίσιμο και σοβάτισμα.

Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ, το πορομπετόν νέας γενιάς, αποτελεί δομικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασύγκριτο σε ευκολία, οικονομία και εφαρμογές.

Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για ελαφροσκυρόδεμα πληρώσεων.

H αειφόρος λύση για ελαφροβαρές εκτοξευόμενο επισκευαστικό κονίαμα.

Η βιομηχανικη πρώτη ύλη για την κάλυψη εξειδικευμένων κατασκευαστικών εφαρμογών.

 

Η πρώτη «πράσινη» σειρά σκυροδεμάτων στην ελληνική αγορά με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα.

Το νέο, προηγμένο προϊόν ποζολανικού τσιμέντου CEM IV/B (P) 32,5N SR για αυξημένες ανάγκες προστασίας του σκυροδέματος