Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο

Η Holcim προμηθεύει, παγκοσμίως, τσιμέντο για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, μέσω 12 εργοστασίων που λειτουργούν σε 10 χώρες.

Και τα 12 εργοστάσια φέρουν πιστοποίηση από το American Petroleum Institute (API) και είναι αναγνωρίσιμα στις αγορές τις οποίες εξυπηρετούν. Επιπρόσθετα, η Holcim προσφέρει και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες στη βιομηχανία εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου: μίγματα και σύνθετα είδη τσιμέντου, ιπτάμενη τέφρα κ.α. Η ομάδα υποστηρίζεται από κατά τόπους εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να υποστηρίξει τεχνικά θέματα τα οποία αφορούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη στο εκάστοτε έργο του. Με αυτό το παγκόσμιο δίκτυο, η Holcim εξυπηρετεί τις υπάρχουσες αλλά και τις νέες και αναπτυσσόμενες αγορές.

To εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας, είναι ένα από τα εργοστάσια του Ομίλου Holcim με API πιστοποίηση. Παράγει μία μεγάλη επιλογή λύσεων τσιμένου κατάλληλου για τη βιομηχανία εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου (Class G, Class L, HT Silica Blend) και διαθέτει εμπορικό λιμάνι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εξαγωγές προς περισσότερες από 15 χώρες σε 4 ηπείρους.