H Melobee_hero, η μέλισσα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την προστασία της μέλισσας, προχωρήσαμε σε μία καμπάνια influencer marketing, δημιουργώντας την πρώτη Ελληνίδα μέλισσα influencer. 

Ήρωάς μας η Μέλισσα - MeloBee Our Hero 

Είναι σύγχρονη, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη και έχει ένα όραμα: να μάθει στους Έλληνες να αγαπούν τις μέλισσες.

Αυτή είναι η Melobee_hero, η μέλισσα Instagram Influencer που υποστηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Ένας  Άθλος ακόμα για τη φύση" και "Bee Our Heroμε στόχο να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό για τη σημασία των μελισσών στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τη διάσωση της χλωρίδας και πανίδας του πλανήτη μας.

H ιδέα

Για να μπορέσουμε να βρεθούμε στο επίκεντρο των συζητήσεων, να τραβήξουμε το ενδιαφέρον και να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη των Social Media, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μία persona που θα διαδραματήσει τον ρόλο του Influencer και θα μιλήσει για θέματα σχετικά με τη σημασία των μελισσών και της διάσωσής τους με μη αναμενώμενο τρόπο.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την πρώτη Ελληνίδα reporter - influencer μέλισσα! 

Ανακαλύψτε το προφίλ της εδώ!

Το περιεχόμενο

Μέσα από έξυπνο περιεχόμενο και στοχευμένες συνεργασίες με άλλους influencers, η Melobee προκαλεί το ενδιαφέρον και προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να μην τη φοβούνται, αλλά να καταλάβουν τη σημασία της για τον πλανήτη και την καθημερινότητά μας. 

Για να το επιτύχει αυτό έχει καβαλήσει βέσπα, θυμάται την πρώτη μέρα στο σχολείο, χαλαρώνει σε μια μπανιέρα,
πετάει στο διάστημα, κάθεται πάνω στην μύτη της Μαρίας Κωνσταντάκη, τρέχει στον Μαραθώνιο και άλλα πολλά! 

Μάθετε όλες τις περιπέτειές της από εδώ!

Ακολουθήστε τον λογαρισμό της Melobee_hero από εδώ!

 

Απολαύστε μερικές από τις ιστορίες της που ακολουθούν:

Ξέρω ότι δεν μπορείς να με πάρεις αγκαλιά για να μου δείξεις την ❤️αγάπη σου, αλλά ως μέλισσα (ναι, γιορτάζω 🎉και εγώ σήμερα) θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι. Αν με φροντίζεις και με προστατεύεις εγώ θα συνεχίσω να μεταφέρω γύρη από λουλούδι σε λουλούδι, για να μην σου λείψει τίποτα, να απολαμβάνεις κάθε μέρα φρούτα και λαχανικά. 🍉🥕
Το 80% αυτών που τρως οφείλονται σε εμένα και τις φίλες μου! Το γνώριζες;

«Πρέπει να υψωθούμε πάνω από την Γη, πάνω και πέρα από την ατμόσφαιρα γιατί μόνο τότε θα κατανοήσουμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε». Δεν το λέω εγώ 🙂 ο Σωκράτης το έχει πει και στο υπενθυμίζω με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Διαστήματος!🪐 Από τόσο ψηλά όλα φαίνονται διαφορετικά και η γη μας υπέροχη ♥️ Για να συνεχίσει να είναι έτσι, πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε!
Εμείς οι μέλισσες πρέπει να συνεχίσουμε να γονιμοποιούμε άνθη λουλουδιών και δέντρων για να διατηρούμε τη βιοποικιλότητα και την περιβαλλοντική ισορροπία. Εσύ, τι θα κάνεις για να βοηθήσεις; Γράψε μου στα σχόλια 👇 και Follow me για να σώσουμε τις μέλισσες και να κάνουμε τον πλανήτη καλύτερο για όλους!
 

Σήμερα έχω μία πολύ σημαντική ανακοίνωση να κάνω και οφείλω εκ μέρους όλου του βασιλείου των μελισσών να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ 💗 σε έναν όμιλο που μας φρόντισε όσο κανείς 😊
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο Ηρακλή γιατί στέκεται δίπλα μας στα δύσκολα κάθε φορά που το βασίλειό μας δέχεται «επίθεση». Στηρίζει έμπρακτα εμένα, τις φίλες μου, όλες τις μέλισσες και τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας με παροχή τροφής, όταν αυτή είναι δύσκολο να βρεθεί, για να μπορούμε να συνεχίσουμε, χωρίς προβλήματα ή κινδύνους, το δύσκολο έργο μας.
Μία μεγάλη 💗 και ένα απεριόριστο ευχαριστώ στον Όμιλο της 💗 μας.