Χτίζουμε έναν πιο όμορφο κόσμο για τα παιδιά

Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge δημιουργούν το απροσδόκητο μέσα από έναν ξεχωριστό κόσμο χρωμάτων, μοτίβων και υλικών που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες σε κάθε έργο και εφαρμογή. 

Αυτή τη φορά, με τις προηγμένες λύσεις των Ειδικών Σκυροδεμάτων που προσφέρουν μοναδικό αποτέλεσμα σε υφή, όψη και αισθητική, δημιουργήσαμε για τους μικρούς μαθητές του Παιδικού Σταθμού Βίλλα Αιμιλία στο Ψυχικό μια όαση παιχνιδιού και χαράς, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το ταξίδι για τη γνώση και να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο εξωτερικός χώρος του παιδικού σταθμού διαστρώθηκε με το Ειδικό Σκυρόδεμα Artevia Stone, που δημιουργεί την αίσθηση της φυσικής πέτρας. Πρόκειται για αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα  που χαρακτηρίζεται από αντιολισθηρότητα αλλά και ανθεκτικότητα στο χρόνο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. 

Η κα Μαριέττα Ράσκουιδιοκτήτρια του Παιδικού Σταθμού Βίλλα Αιμιλία, δήλωσε σχετικά «Η συνεργασία μας με τη Lafarge ήταν άριστη τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας όσο και σε επίπεδο αποτελέσματος. Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου αποτελούσε πρωταρχική μας ανάγκη, την οποία κάλυψε πλήρως η Lafarge, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών.

Επιλέξαμε τα Ειδικά Σκυροδέματα γιατί διακρίνονται για το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο, τις περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και τη συχνή χρήση εξαιτίας της διέλευσης των σχολικών λεωφορείων.

Τα παιδιά δείχνουν να απολαμβάνουν το αποτέλεσμα και τα σχόλια των εκπαιδευτικών είναι πολύ θετικά. Το έργο μάλιστα ολοκληρώθηκε σε 4 μόλις ημέρες παράλληλα με τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού. Για οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη η Lafarge σίγουρα θα αποτελέσει την επιλογή μας».