Παραμένουμε "Δίπλα σε όσους μας εμπνέουν"

Όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, παραμένουμε σταθερά «Δίπλα σε όσους μας εμπνέουν» και στηρίζουμε κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο «άθλο» της καθημερινότητας. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της Παραολυμπιακής Ομάδας, που με σθένος, πάθος και επιμονή ξεπερνούν κάθε εμπόδιο για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αποτελούν για εμάς αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Οι καθημερινοί αυτοί «ήρωες» πραγματοποιούν με δύναμη ψυχής «άθλους», δίνοντάς μας ώθηση να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να χτίζουμε το μέλλον διαρκώς καλύτερο.

Έτσι, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, στηρίζουμε «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα» και γινόμαστε Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2024.

Στόχος μας είναι να στεκόμαστε με συνέπεια δίπλα στους αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας, στις καθημερινές τους προπονήσεις, την επιμονή και την αγωνία μέχρι και τη συμμετοχή τους στους Αγώνες και τους πανηγυρισμούς. Είμαστε μαζί σε κάθε προσπάθεια τους για να σηκώσουν τη χώρα μας ακόμη πιο ψηλά.