Προϊόντα
  • Σελιδοδείκτης

Athlos™

Το σακευμένο τσιμέντο Athlos™ MC 22,5 X είναι κατάλληλο για όλες τις γενικές οικοδομικές χρήσεις (κτίσιμο, σοβάτισμα, γέμισμα δαπέδων, κλπ).

Το Athlos™ καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN 413-1. Έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητο φορέα και φέρει σήμα CE.

 

Εφαρμογές

Το τσιμέντο Athlos™ είναι ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή κονιάματος και δεν χρησιμοποιείται για την παραγωγή οπλισμένου σκυροδέματος.

Δεν είναι κατάλληλο για εφαρμογές στις οποίες χρησιμοποιούνται τα τσιμέντα CEM I Πόρτλαντ, CEM II Σύνθετα Πόρτλαντ ή CEM IV Ποζολανικά. 

 

Ιδιότητες

Φαιό χρώμα

Καλή εργασιμότητα με μεγάλη διάρκεια, καλή συγκράτηση νερού, καλή συνοχή και πρόσφυση, συμβατό με μηχανή σοβαντίσματος.

Δεν περιέχει επιταχυντές πήξης και πρόσθετα σκυροδέματος.

 

Διαθεσιμότητα

Το τσιμέντο Athlos™ διατίθεται σε σάκους των 50 και 25 κιλών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Αποθήκευση

Οι σφραγισμένοι σάκοι πρέπει να φυλάσσονται σε υπερυψωμένα σημεία φύλαξης, σε δροσερές και ξηρές συνθήκες. Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη διάρκεια αποθήκευσης αναγράφονται στη συσκευασία.

 

Όροι Χρήσης

Θα πρέπει να προσδιορίζονται κατάλληλα οι κατηγορίες κονιαμάτων, που περιέχουν Athlos™ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα και να χρησιμοποιούνται σωστά για άριστη απόδοση και βελτιστοποίηση του κόστους.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείται η σωστή ποσότητα τσιμέντου και να ρυθμίζεται η εργασιμότητα, η οποία εξαρτάται από την ποσότητα της άμμου, με τη χρήση κατάλληλης ποσότητας υδράσβεστου.

Η ποιότητα της τελικής επίστρωσης του υλικού εξαρτάται από την επιδεξιότητα και εξοικείωση του τεχνίτη με τα υλικά και τις μεθόδους εφαρμογής.   

 

Τεχνική Υποστήριξη

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές σχετικά με το Athlos™ και την πλήρη σειρά τσιμέντων της ΑΓΕΤ Ηρακλής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας.

 

Υγεία και Ασφάλεια

Η επαφή σωματικών υγρών (όπως ο ιδρώτας) με σκόνη τσιμέντου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, δερματίτιδα ή εγκαύματα. Το τσιμέντο ανήκει στις ερεθιστικές χημικές ουσίες (Hazard Information and Packaging Regulations).

Athlos
  • Σελιδοδείκτης

Σειρά Ενισχυμένων Τσιμέντων

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής, πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση των προϊόντων τσιμέντου στην ελληνική αγορά, διαθέτει στην αγορά τη νέα σειρά τσιμέντων αυξημένης δραστικότητας HeraclesTM Ενισχυμένο και BasisTM Ενισχυμένο. Με την καινοτομία στο επίκεντρο της δράσης της για την ανάπτυξη υλικών και λύσεων για τον κατασκευαστικό κλάδο, η ΑΓΕΤ Ηρακλής εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική τεχνολογία της χωριστής άλεσης στην παραγωγή του τσιμέντου. 

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.