Αειφόρος ανάπτυξη
  • Σελιδοδείκτης
Μικροί Οικολόγοι

Καλώς ήρθατε στους Μικρούς Οικολόγους!

Ένα παιχνίδι που μας βοηθά να γνωρίσουμε το περιβάλλον και να αλλάξουμε συνήθειες, παρέα με τους καινούργιους μας φίλους, τους Μικρούς Οικολόγους.

Μπες και εσύ στην παρέα και παίξε μαζί με την Αλεξάνδρα, την Έφη, την Τολίνα, τον Χασάν, τον Χάρη και τον Γιάννη. Μάθε για τα Έντομα, την Ανακύκλωση, την Ενέργεια, το Νερό, τον Οικοπολίτη, τις Μεταφορές και την Υπεύθυνη Κατανάλωση. Διάλεξε την κατηγορία που θες, απάντησε σωστά στις ερωτήσεις και μάζεψε βαθμούς!

 

Μη χάνεις χρόνο!

Λίγα λόγια για τους Μικρούς Οικολόγους

Οι Μικροί Οικολόγοι είναι ένα παιδαγωγικό παιχνίδι καρτών για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών σχολικής ηλικίας. Καλύπτει με ερωτήσεις 7 βασικές ενότητες περιβαλλοντικών θεμάτων, όπως η βιοποικιλότητα, οι μεταφορές, η ανακύκλωση, η ενέργεια και το νερό. Κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι μέσα από μία ευχάριστη εμπειρία, το παιχνίδι με τους συνομήλικους, τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν αλλά και να προβληματιστούν σχετικά με τις καθημερινές συνήθειες και αποφάσεις και τις συνέπειές τους στο περιβάλλον. 

 

Η επιμέλεια των Μικρών Οικολόγων έγινε από τη Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας για την υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της για το Περιβάλλον και την Ασφάλεια.

  • Σελιδοδείκτης

Έκθεση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

 

Η Έκθεση Αειφορίας 2015 αποτελεί την όγδοη συνεχή ετήσια έκδοση της ΑΓΕΤ Ηρακλής και παρουσιάζει την απόδοση και την πρόοδό μας το 2015. Η έκθεση είναι επιπέδου comprehensive κατά GRI G4.    

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.