Γνωρίστε τη LafargeHolcim και τις ευκαιρίες που προσφέρονται, όταν εργάζεσαι στον παγκόσμιο ηγέτη του τομέα δομικών υλικών, ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 68.000 εργαζόμενους σε 64 χώρες. Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.

Γιατί να επιλέξω τη LafargeHolcim;

Η επιτυχία της Lafarge βασίζεται στη…

...δέσμευση, τη γνώση και τις ικανότητες των ανθρώπων μας. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πλέον σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που αναπτύσσει τις ικανότητες και ανταμείβει την προσπάθεια. Η σταδιοδρομία στη LafargeHolcim σημαίνει διεθνή προοπτική, ευκαιρίες μετακίνησης στο εξωτερικό, κουλτούρα ευθύνης και συνέπειας.

Σταδιοδρομία στη LafargeHolcim

Ευκαιρίες καριέρας στην Ελλάδα

Η LafargeHolcim προσφέρει ευρύ φάσμα ευκαιριών επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Διαθέτοντας εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου και κέντρα διανομής, καθώς και μονάδες παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος και αδρανών υλικών προσφέρει ευκαιρίες σε διάφορες θέσεις εργασίας. 

Υγεία & Ασφάλεια

Απόλυτες προτεραιότητες για τη LafargeHolcim

Έχουμε δεσμευθεί να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και να διαχειριζόμαστε κάθε είδους δραστηριότητα με ασφάλεια. Ο Όμιλος εφαρμόζει αυστηρή πολιτική ασφάλειας για τους εργαζομένους και τους συνεργάτες του και στοχεύει να συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων εταιρειών παγκοσμίως.

Cement

Αξίες

Για τη LafargeHolcim ο σεβασμός, η φροντίδα και ο εποικοδομητικός διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων, είναι πρωταρχικής σημασίας. Οι αξίες αυτές αποτυπώνονται σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς η εταιρεία επικεντρώνει τη λειτουργία της στην αειφόρο ανάπτυξη, εναρμονίζοντας τις προκλήσεις της οικονομικής ανάπτυξης με το σεβασμό στο περιβάλλον.

Social Media
LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.