Στηρίζουμε το "Μαζί για το Παιδί" για καλό σκοπό

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο και να τοποθετούμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη στο επίκεντρο των δράσεων μας. Σε αυτό το πλαίσιο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το «Μαζί για το Παιδί», σε μια δημοπρασία για καλό σκοπό, παραχωρώντας τριάντα έργα τέχνης ώστε να δημοπρατηθούν και τα έσοδα να διατεθούν για τη στήριξη και την ενίσχυση κοινωνικού έργου του συγκεκριμένου φορέα.

Τα εν λόγω έργα αποτελούν μέρος της σπουδαίας συλλογής της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και παραχωρήθηκαν για πρώτη φορά. Προέρχονται από ένα σύνολο περισσότερων από 1.400 έργων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν για να κοσμήσουν τα ετήσια ημερολόγια της Εταιρίας από το 1959 μέχρι το 2009, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την ένταξη της νεοελληνικής τέχνης στην καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων. Τα έργα αυτά έχουν φιλοτεχνηθεί από 18 καταξιωμένους καλλιτέχνες και προσφέρουν ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό δείγμα σημαντικών εικαστικών τάσεων στην ελληνική τέχνη του εικοστού αιώνα.

Κατά τη δημοπρασία των έργων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου συγκεντρώθηκε το πόσο των 123.500 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση των προγραμμάτων και των δράσεων του «Μαζί για το Παιδί» στον τομέα της ψυχικής υγείας τα οποία πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας της Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού του Κέντρου

Aποδεικνύουμε έμπρακτα την προσήλωσή μας στον στόχο που έχουμε θέσει, να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τους νέους. Με τη δημοπρασία αυτή εκφράσαμε τη στήριξή μας για ακόμη μια φορά στο κοινωνικό έργο του «Μαζί για το Παιδί» και συνεχίζουμε με συνέπεια και συνέχεια να ηγούμαστε των εξελίξεων με επίκεντρο την αειφόρο ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα δεν παύουμε να διανθίζουμε το κοινωνικό μας έργο και να στηρίζουμε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.