Ενισχύουμε την Κατασκευή του Οδικού Άξονα Καλλονής - Σιγρίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Ενισχύει τις οδικες υποδομες της Λέσβου, και πιο συγκεκριμενα τον Οδικό Άξονα Καλλονής-Σιγρίου

Στην πρόσφατη επέκταση των υποδομών στη Λέσβο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ έχει παίξει έναν πρωταρχικό ρόλο, προμηθεύοντας σημαντικές ποσότητες υλικών για την κατασκευή του οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου. Με τη συμμετοχή του σε αυτό το σημαντικό έργο, ο Όμιλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην υποστήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και της οικονομίας.

Για την κατασκευή του οδικού άξονα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προμήθευσε 225.264 τόνους αδρανών υλικών και 15.492 κυβικά μέτρα σκυροδέματος, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση ενός ασφαλούς και ανθεκτικού οδικού δικτύου. Οι υλικοί αυτοί, χάρη στην υψηλή ποιότητα και την τεχνολογική υπεροχή που προσφέρει ο Όμιλος, εγγυώνται τη διαρκή λειτουργία και την αντοχή του οδικού δικτύου σε οποιαδήποτε κλιματική συνθήκη.

Η παράδοση του οδικού άξονα έχει επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στη μετακίνηση εντός της περιοχής, καθιστώντας την πιο ασφαλή και γρηγορότερη. Πριν από την κατασκευή του δρόμου, το ταξίδι από την Καλλονή στο Σίγρι απαιτούσε σημαντικά μεγαλύτερο χρόνο, ενώ τώρα ολοκληρώνεται σε περίπου 40 λεπτά. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, αφού ενισχύεται η προσβασιμότητα και αυξάνονται οι δυνατότητες για τουρισμό και εμπόριο.

Η συνεισφορά του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στην κατασκευή του οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα της δέσμευσης της εταιρείας στην προώθηση και την υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης. Με τη συνεχή υποστήριξη και την προμήθεια ποιοτικών υλικών, ο Όμιλος συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στη Λέσβο και στη διασφάλιση μιας ασφαλέστερης και πιο αποδοτικής μετακίνησης για όλους.