Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Για τους Χρήστες του Ιστοτόπου μας

 

Η παρούσα πολιτική  σάς ενημερώνει για το πώς και για ποιους σκοπούς θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και θα διευκρινίσει τα δικαιώματά σας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων.

Με την παρούσα αναλαμβάνουμε τον υπεύθυνο χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων υπεύθυνα, επιμελώς και σύμφωνα με όλες τις νομικές απαιτήσεις

Η παρούσα πολιτική εφαρμόζει σύγχρονα επαγγελματικά πρότυπα για την προστασία της ακεραιότητας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σε σχέση με την επιχειρηματική μας σχέση.

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά από εσάς, θα συλλέξουμε μόνο τα βασικά προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται σε σχέση με την επιχειρηματική μας σχέση. Αυτά περιλαμβάνουν τα στοιχεία επαφών σας (όπως όνομα και τίτλο εργασίας, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, μοναδικό αναγνωριστικό κινητής συσκευής και τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας εάν χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους, τις πλατφόρμες μας ή τις εφαρμογές μας).

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών συναλλαγών  μαζί σας, θα συλλέγουμε επίσης επιχειρηματικά δεδομένα που μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες για αγορές, υπηρεσίες και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανατροφοδότηση  για προϊόντα  (product feedback)  και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε τους ιστοτόπους μας, λάβετε υπόψη ότι αυτά χρησιμοποιούν cookies και άλλα εργαλεία ανάλυσης (π.χ. Pixel Tracking, Google Analytics κ.λπ.). Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση τέτοιων εργαλείων.

 

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

Θα συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας, π.χ. όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, υποβάλλετε μια παραγγελία, εγγράφεστε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο ή συμμετέχετε στις έρευνες πελατών μας. [Δεν λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα από τρίτους.]

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Για να γίνει αυτό, διατηρούμε τα αρχεία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και διαχειριζόμαστε το λογαριασμό σας . Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών ή για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα μπορέσουμε να σας παράσχουμε τα ζητούμενα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Θα επεξεργαστούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα όπου απαιτείται από το νόμο (π.χ. να διατηρήσουμε τα αρχεία πωλήσεων για φορολογικούς σκοπούς) ή όπου μας επιτρέπετε ρητά να το πράξουμε.

 

ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα αποθηκεύσουμε και θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν πρόκειται να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που να επηρεάζουν εσάς ή να δημιουργούν προφίλ χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

• με τις θυγατρικές μας, όπου απαιτείται για  να σας παράσχουμε τα αγαθά και τις υπηρεσίες μας ή να επιτρέψουμε ή να απαιτήσουμε με άλλο τρόπο από τον ισχύοντα νόμο. και

•  με οργανισμούς αναφοράς πιστώσεων και άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούνται σε πιστωτικές αποφάσεις, για την πρόληψη της απάτης και για την αναζήτηση οφειλετών.

Μπορούμε επίσης να δώσουμε εντολή σε παρόχους υπηρεσιών (π.χ. cloud provider ), στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Θα διατηρήσουμε τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων και θα παραμείνουμε πλήρως υπεύθυνοι έναντι υμών και όταν γίνεται ανάθεση σε παρόχους υπηρεσιών.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους εάν πωλήσουμε ή αγοράσουμε  επιχειρηματική μονάδα ή περιουσιακά στοιχεία, οπότε και  δυνάμεθα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά δεδομένα στον υποψήφιο πωλητή ή αγοραστή των εν λόγω επιχειρήσεων ή περιουσιακών στοιχείων, και στους επαγγελματικούς συμβούλους του. Εάν η εταιρεία ή ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά της στοιχεία αποκτηθούν από τρίτους, τα προσωπικά δεδομένα που κατέχονται από εμάς για τους πελάτες θα είναι ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία.

Διαφορετικά, κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα εκτός εάν υπάρχει νομική υποχρέωση ή μας επιτρέπετε να το πράξετε.

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών, των προϊόντων ή των πληροφοριών που ζητήσατε και για τη διαχείριση της επιχειρηματικής σας σχέσης μαζί μας. Αν μας ζητήσατε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες όσο απαιτείται για να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας. Επίσης, οφείλουμε να διατηρούμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. σχετικά με εμπορικές συναλλαγές) για ορισμένες περιόδους διατήρησης σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν αμέσως όταν παύσουν να είναι  απαραίτητα για αυτούς τους σκοπούς.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς την πρόσβαση και τη διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας που σας αφορούν και να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό περί προστασίας Δεδομένων.

Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία επανειλημμένα, ενδέχεται να χρεώσουμε μικρή χρέωση για αυτό. Αν θέλετε να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλο φορέα, θα σας παρέχουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε και τα οποία έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα σε φορητή μορφή αναγνώσιμη από μηχανή, χωρίς χρέωση.

Καθώς   επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ακριβή και ενημερωμένα, μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε τυχόν πληροφορίες που νομίζετε ότι είναι ανακριβείς.

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω αιτήσεις, στείλτε μια περιγραφή των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων και το όνομα σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το προσωπικό λογαριασμό και  αριθμό πελάτη σας ως απόδειξη ταυτότητας  στην κάτωθι διεύθυνση data-privacy-gr@lafargeholcim.com. Μπορεί να απαιτήσουμε πρόσθετη απόδειξη ταυτότητας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση  μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς ή θέλετε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση data-privacy-gr@lafargeholcim.com για να διερευνήσουμε το θέμα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά παράβαση του νόμου μπορείτε να υποβάλετε παράπονα στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα σας (www.dpa.gr).

 

ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ;

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την άδεια γονέα / κηδεμόνα σας προτού μας δώσετε κάποιο από τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών να μας παράσχουν τα προσωπικά τους δεδομένα χωρίς τη συναίνεση αυτή.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αυτή η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2018. Κατά καιρούς μπορούμε να την τροποποιήσουμε ή να την τροποποιήσουμε όπως απαιτείται για να συμμορφωθεί με τον ισχύοντα νόμο περί προστασίας δεδομένων.

 

Οποιεσδήποτε τροποποιημένες Πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Δεδομένων θα ισχύουν από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στη διεύθυνση data-privacy-gr@lafargeholcim.com.