Η πρόληψη περνά από τα χέρια όλων μας.
Μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, που μετατρέπει μια απλή ανθρώπινη κίνηση σε ένα δυνατό μήνυμα ζωής, φροντίδας και αλληλεγγύης.
Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, η Υγεία & Ασφάλεια των ανθρώπων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Μια δέσμευση που ξεπερνά τα όρια του εργασιακού περιβάλλοντος και εκφράζεται μέσα από την ουσιαστική φροντίδα για τον άνθρωπο, την ενημέρωση και την καλλιέργεια κουλτούρας πρόληψης.
Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, αναλαμβάνουμε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη περνά από τα χέρια όλων μας», υπενθυμίζοντας ότι η ενημέρωση, ο προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να κάνουν ουσιαστική διαφορά
Μια απλή κίνηση. Ένα δυνατό μήνυμα.
Φέτος, δίνουμε νέα μορφή στη ροζ κορδέλα, το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Αντί να φορέσουμε τη ροζ κορδέλα, τη σχηματίζουμε μαζί.
Δύο άνθρωποι στέκονται δίπλα δίπλα, ενώνουν τα χέρια τους και δημιουργούν το χαρακτηριστικό σχήμα της κορδέλας. Μια συμβολική κίνηση που εκφράζει τη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης, της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας.
Η αρχή γίνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Από τα εργοστάσια και τις εγκαταστάσεις μέχρι τα εργοτάξια και τα γραφεία μας, γυναίκες και άνδρες ενώνουν τα χέρια τους, γίνονται πρεσβευτές της πρόληψης και μεταφέρουν το μήνυμα πέρα από τον χώρο εργασίας, σε φίλους, οικογένειες και ολόκληρη την κοινωνία.
Γιατί η πρόληψη είναι πράξη φροντίδας. Και η φροντίδα μάς ενώνει.Η πρόληψη είναι μέρος της κουλτούρας μας
Για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η φροντίδα για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων μας είναι μια διαρκής προτεραιότητα.
Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο να ενημερώνεται, να συμβουλεύεται τον γιατρό του για τους κατάλληλους προληπτικούς ελέγχους και να στηρίζει όσους αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.
Γιατί η ευαισθητοποίηση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται συμμετοχή και ουσιαστική δράση.
Ένωσε κι εσύ τα χέρια σου μαζί μας! 🫶
Αυτόν τον Οκτώβριο, δίνουμε όλοι μαζί νέα μορφή στη ροζ κορδέλα και στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας, φροντίδας και αλληλεγγύης.
Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της αλυσίδας!
🩷ΒΗΜΑ 1
Σχημάτισε τη ροζ κορδέλα με έναν φίλο ή μία φίλη σου, ενώνοντας τα χέρια σας.
ΒΗΜΑ 2
📸 Μοιράσου τη φωτογραφία σας στο Instagram, κάνοντας mention τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ και γράφοντας «Η πρόληψη περνά από τα χέρια όλων μας».
ΒΗΜΑ 3
🫶 Προσκάλεσε τους φίλους σου να συμμετάσχουν και να δώσουν συνέχεια στην αλυσίδα της πρόληψης.
