ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ

 

 

Βρίσκεσαι στην αρχή της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να τη διαμορφώσεις με τρόπο που ταιριάζει στις φιλοδοξίες σου.

 

Είτε είσαι φοιτητής/φοιτήρια και ξεκινάς την επαγγελματική σου πορεία με πρακτική άσκηση, είτε απόφοιτος με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να χτίσεις ένα συναρπαστικό επαγγελματικό μέλλον μαζί μας. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, υποστηρίζουμε τους φοιτητές, αποφοίτους και όσους ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με στόχο να διαμορφώσουν μία καριέρα που ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες τους. Στον Όμιλό μας προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής απόδοσης, χωρίς αποκλεισμούς παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να μάθεις, να αναπτυχθείς και να ξεχωρίσεις.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ποιοι μπορούν να χτίσουν την καριέρα τους στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Φοιτητές και ασκούμενοι

Μια συναρπαστική καριέρα στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να ξεκινήσει όσο σπουδάζεις στο πανεπιστήμιο. Προσφέρουμε θέσεις μαθητείας σε διαφορετικά εργασιακά πεδία και τοποθεσίες. Ο συνδυασμός της μάθησης στο εκπαιδευτικό ίδρυμα της επιλογής σου και της εκπαίδευσης στην πράξη σε βοηθά να αναπτύξεις τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την καριέρα σου.

Ξεκινώντας την καριέρα σου

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας προκειμένου να διαμορφώσουν μία καριέρα που τους εμπνέει. Προσφέρουμε διάφορες πρωτοβουλίες για να καλλιεργήσουμε το ταλέντο τους.

 

Early Careers Leadership Program

Αυτό το 6μηνης διάρκειας πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ξεκινούν την καριέρα τους να αποκτήσουν εμπειρία, να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να έρθουν σε επαφή με την ανώτερη διοίκηση και να εκτεθούν σε υψηλόβαθμα στελέχη. Παράλληλα δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο γνωριμιών και να αναπτυχθούν ως οι επόμενοι ηγέτες εντός του Ομίλου μας. Το πρόγραμμα αποτελείται από blended learning modules, σε διαδικτυακό και δια ζώσης επίπεδο και βασίζεται σε διδασκαλίες από έμπειρα στελέχη με διεθνή εμπειρία.

Μαρτυρίες από ανθρώπους μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα
Σου συστήνουμε την Ιωάννα

To Early Career Leadership Program της Holcim ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα. Μου έδωσε την ευκαιρία να μοιραστώ χρήσιμες απόψεις και εργασιακά βιώματα με συναδέλφους μου από όλον τον κόσμο. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ εστιάζουμε στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου και την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών και μέσω της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα, απέκτησα σημαντικά εφόδια σε αυτόν τον τομέα.

Ιωάννα Kεφάλα, SPECIAL PRODUCTS MANAGER, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

Σου συστήνουμε τον Αντώνη

Το πρόγραμμα Early Career Leadership ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που ενίσχυσε τόσο τις γνώσεις μου ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο και με βοήθησε να αναπτύξω περαιτέρω τις ηγετικές μου ικανότητες. Ο Όμιλός μας επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων του μέσα από στοχευμένα προγράμματα και συστήματα ανάπτυξης που στηρίζονται στη συνεργασία, την υπευθυνότητα και την ενδυνάμωση και αυτό επαληθεύτηκε για ακομα μία φορά.

Α. Κοτζαμπάσογλου, Προϊστάμενος Ορυχείου Γυαλιού LAVA, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

ONE YOUNG WORLD

O Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετέχει περήφανα στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής One Young World, η οποία εμπνέει την αλλαγή, ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και καλεί όλους τους νέους να διαμορφώσουν το μέλλον που ονειρεύονται. Δεσμευόμαστε να χτίσουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη, δημιουργώντας πιο πράσινες πόλεις, εξυπνότερες υποδομές και βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο. Για να γίνει αυτό δυνατό, πιστεύουμε στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ηγετών οι οποίοι θα χτίσουν τον κόσμο που όλοι θέλουμε να ζούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ONE YOUNG WORLD

5 Λόγοι για να χτίσεις την πρόοδο μαζί μας 

1. Γίνε μέρος της αλλαγής που θες να δεις στον κόσμο

Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου και χρησιμοποίησέ τες για να κάνεις πραγματική διαφορά βοηθώντας μας να χτίσουμε έναν πιο πράσινο και βιώσιμο κόσμο για όλους.

2. Γίνε μέλος ενός Ομίλου που βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας

Με έξι κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο και ένα εντός Ελλάδος, αγκαλιάζουμε την καινοτομία προκειμένου να γίνουμε ηγέτης στις αειφόρες λύσεις δόμησης.

3. Απέκτησε εμπειρία σε έναν Όμιλο που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα

Γίνε μέλος της ομάδας των 650 εργαζομένων στην Ελλάδα και των 70.000 εργαζομένων σε 60 χώρες του κόσμου και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπειρία σε ποικίλες τοπικές καθώς και διεθνείς εργασιακές δραστηριότητες. Η αλληλεπίδραση και η συνεργασία με διαφορετικούς ανθρώπους και λειτουργίες θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να διαμορφώσεις την καριέρα σου.

4. Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου μέσα από προγράμματα εκμάθησης υψηλών προδιαγραφών

Γνωρίζουμε ότι η μάθηση είναι μια δια βίου ασχολία. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σου στον Όμιλό μας θα έχεις πρόσβαση σε παγκόσμιας εμβέλειας προγράμματα μάθησης και ανάπτυξης που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις.

5. Χτίσε την καριέρα σου σε ένα παγκόσμιο ηγέτη

Γίνε μέλος σε έναν ηγετικό Όμιλο και χτίσε την καριέρα σου σε μια εταιρεία που θέτει τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στον πυρήνα της στρατηγικής της.