ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις επαγγελματικές δεξιότητές σου για να ξεχωρίσεις στο πεδίο σου. Εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες για να συνεισφέρεις στο όραμά μας να χτίσουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

 

Οι εργασιακές θέσεις στον Όμιλό μας είναι μοναδικές, όπως και εσύ. Αναζητούμε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων όπως αρχιτέκτονες, μηχανικούς, μηχανολόγους, γεωλόγους, επαγγελματίες μάρκετινγκ & επικοινωνίας, δικηγόρους καθώς επίσης, επαγγελματίες υγείας και ασφάλειας, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρισης έργων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χτίσεις την πρόοδο μαζί μας. Τι κοινό έχουν όμως όλες αυτές οι θέσεις; Αναζητούν θετικούς και πρωτοπόρους επαγγελματίες οι οποίοι με πάθος θα εργαστούν προς ένα κοινό στόχο: ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Ανακάλυψε περισσότερα για το πώς μπορείς να χτίσεις την πρόοδο μαζί μας. 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

5 Λόγοι για να χτίσεις την πρόοδο μαζί μας 

1. Γίνε μέρος της αλλαγής που θες να δεις στον κόσμο

Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου και χρησιμοποίησέ τες για να κάνεις πραγματική διαφορά βοηθώντας μας να χτίσουμε έναν πιο πράσινο και βιώσιμο κόσμο για όλους.

2. Γίνε μέλος ενός Ομίλου που βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας

Με έξι κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο και ένα εντός Ελλάδος, αγκαλιάζουμε την καινοτομία προκειμένου να γίνουμε ηγέτης στις αειφόρες λύσεις δόμησης.

3. Απέκτησε εμπειρία σε έναν Όμιλο που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα

Γίνε μέλος της ομάδας των 650 εργαζομένων στην Ελλάδα και των 70.000 εργαζομένων σε 60 χώρες του κόσμου και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπειρία σε ποικίλες τοπικές καθώς και διεθνείς εργασιακές δραστηριότητες. Η αλληλεπίδραση και η συνεργασία με διαφορετικούς ανθρώπους και λειτουργίες θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να διαμορφώσεις την καριέρα σου.

4. Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου μέσα από προγράμματα εκμάθησης υψηλών προδιαγραφών

Γνωρίζουμε ότι η μάθηση είναι μια δια βίου ασχολία. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σου στον Όμιλό μας θα έχεις πρόσβαση σε παγκόσμιας εμβέλειας προγράμματα μάθησης και ανάπτυξης που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις.

5. Χτίσε την καριέρα σου σε ένα παγκόσμιο ηγέτη

Γίνε μέλος σε έναν ηγετικό Όμιλο και χτίσε την καριέρα σου σε μια εταιρεία που θέτει τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στον πυρήνα της στρατηγικής της.