«Καθαρές πινακίδες – Ασφαλέστεροι δρόμοι»

Η Υγεία και η Ασφάλεια είναι πάντα αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες για εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

Στο πλαίσιο των «Ημερών Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος», που τιμούμε κάθε χρόνο με δράσεις ευαισθητοποίησης, φέτος εστιάσαμε στην οδική ασφάλεια και προχωρήσαμε στην καταγραφή και αποκατάσταση 110 βανδαλισμένων πινακίδων οδικής σήμανσης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, υλοποιώντας έτσι «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς».

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας, με την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Με σύνθημα «Καθαρές πινακίδες – Ασφαλέστεροι δρόμοι», ξεχυθήκαμε στους δρόμους του Δήμου που φιλοξενεί τα κεντρικά μας γραφεία και καθαρίσαμε κατεστραμμένες από χρώματα, συνθήματα και αυτοκόλλητα πινακίδες. Άλλωστε, για εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η αποκατάσταση των πινακίδων οδικής σήμανσης δεν είναι μόνο μία δράση σεβασμού προς την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον, αλλά και ένα δείγμα πολιτισμού.