Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται δίπλα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου του Βόλου στη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά προασπίζοντας το δικαίωμα όλων των παιδιών στην ισότιμη εκπαίδευση και στηρίζοντας «Έναν άθλο ακόμα για την παιδεία», στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα». Προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά του Ορφανοτροφείου του Βόλου, ώστε να σταθούν ισότιμα στη σχολική αίθουσα και να απολαύσουν από την πρώτη κιόλας ημέρας το ταξίδι τους στη γνώση.

Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο κοινωνικό έργο του Ορφανοτροφείου του Βόλου καθώς και την ιδιαίτερη σημασία της παιδείας, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει σχολικές τσάντες γεμάτες από σχολικά είδη και γραφική ύλη σε όλα τα παιδιά του φιλανθρωπικού ιδρύματος. Με τον τρόπο αυτό, κάνει ακόμη ένα βήμα για να φέρει όλα τα παιδιά πιο κοντά σε ένα καλύτερο αύριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορηγική αυτή δράση στο Ορφανοτροφείο του Βόλου έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο πρωτοβουλιών που έχει ήδη υλοποιήσει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και αφορούν σε αναβάθμιση υποδομών σχολικών κτιρίων αλλά και σε δωρεές εκπαιδευτικού υλικού, τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμων σε εκπαιδευτικές δομές ανά την Ελλάδα.