ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ


 

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πιστοί στο στρατηγικό μας πλάνο για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας προχωρήσαμε στην επιτυχημένη εξαγορά της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., ενός σημαντικού πρωταγωνιστή στους τομείς έτοιμου σκυροδέματος, αδρανών υλικών και εκμετάλλευσης λατομείων στην Ελλάδα.

Με μια ιστορία 40 ετών στην αγορά, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ έχει αποδειχθεί μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες, διαθέτοντας 5 λατομεία και 24 εργοτάξια σκυροδέματος. Η εξαγορά της ΛΑΡΣΙΝΟΣ ενισχύει τη δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε κάθε κατασκευαστικό έργο σε όλη τη χώρα, αυξάνοντας σημαντικά την ανταγωνιστικότητά μας.

Πέραν της ενίσχυσης στον τομέα της κατασκευής, η εξαγορά επεκτείνει το εμπορικό μας δίκτυο, προσφέροντάς μας τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη στη χώρα. Αυτή η κίνηση ενισχύει περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο των δομικών υλικών, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Στο πλαίσιο της συνεπούς εφαρμογής της πράσινης στρατηγικής μας, έχουμε ξεκινήσει να προσφέρουμε μέσα από τις εξαγορασμένες μονάδες παραγωγής μας τη νέα σειρά «πράσινων» σκυροδεμάτων με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα ECOPact. Μέσα από αυτήν την πρωτοποριακή προσέγγιση, επιβεβαιώνουμε την πρόθεσή μας να ηγηθούμε της μετάβασης προς κατασκευές με χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός πιο πράσινου αύριο.