Υποβολή Βιογραφικού

Μόνο ένα αρχείο.
Όριο 64 MB.
Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
  • Βάση δεδομένων υποψήφιων εργαζόμενων της LafargeHolcim

Ναι, επιθυμώ να λάβω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες για ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας στην LafargeHolcim και συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία τυχόν δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλω με τις αιτήσεις μου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για υποψήφιους εργαζόμενους.

  • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικά ή με άλλα μέσα επικοινωνίας που έχω παράσχει

Ναι, η LafargeHolcim μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για τους ανωτέρω σκοπούς και μέσω οποιωνδήποτε άλλων διαύλων επικοινωνίας για τους οποίους έχω δώσει στοιχεία στην LafargeHolcim (π.χ. τηλέφωνο, SMS, δίκτυα επαγγελματιών). Κατανοώ ότι η συναίνεσή μου είναι εκούσια και ότι μπορώ να την ανακαλέσω οποιαδήποτε στιγμή με μελλοντική ισχύ. Κατανοώ ότι, αν ανακαλέσω τη συναίνεσή μου, η LafargeHolcim δεν θα μπορεί πλέον να μου παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες και πληροφορίες.

Η LafargeHolcim σέβεται και προστατεύει την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία μας παρέχετε κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων η οποία εξηγεί τον τρόπο και για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε σχέση με την αίτησή σας και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές που έχετε.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.