Το Dynamax ξεπερνά τα όρια στον κτιριακό σχεδιασμό και κάνει πράξη τις πιο τολμηρές ιδέες

Αφήνουμε πίσω τους περιορισμούς και δίνουμε μορφή στις πιο τολμηρές μας ιδέες με το απόλυτο σκυρόδεμα υψηλής απόδοσης DYNAMax, που ξεπερνά τις σύγχρονες μηχανικές προκλήσεις και απαντά στις νέες τάσεις σχεδιασμού. Πρόκειται για την τελευταία παγκόσμια καινοτομία του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της Holcim για πιο έξυπνες και βιώσιμες πόλεις.

Ειδικότερα, το DYNAMax αποτελεί πρωτοπόρα «πράσινη» λύση που προσφέρει υψηλή απόδοση, εξαιρετική αντοχή, ανώτερη ακαμψία και απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού, ιδανική για πολύπλοκες υποδομές και πολυώροφα κτίρια. Επιτρέπει την έξυπνη σχεδίαση με λεπτότερες και μακρύτερες δομές υψηλότερης λειτουργικότητας, καθώς και μεγαλύτερη μεταβλητότητα στις κατόψεις. Η ανθεκτικότητά του DYNAMax ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης και κύκλου ζωής ενός κτιρίου. Παράλληλα, το αειφόρο αποτύπωμά του οφείλεται στη μειωμένη χρήση υλικών, την τοπική παραγωγή και τις σύντομες διαδρομές μεταφοράς, καθώς και στο κυκλικό και πλήρως ανακυκλώσιμο προφίλ του.

Από τις αρχές του έτους κυκλοφορεί σε 10 αγορές σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική και Ασία, ενώ έχει ήδη εφαρμοστεί στο συγκρότημα γραφείων “MIRO” στο Βουκουρέστι που έλαβε το οικόσημα BREAM, προσδίδοντας αξία σε όλη την αλυσίδα αξίας των κατασκευών, από τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Έρχεται και στην Ελλάδα, μείνετε συντονισμένοι!