Επίσημοι Υποστηρικτές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας: "Δίπλα σε όσους μας εμπνέουν"

Πραγματοποιούμε «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς», στηρίζοντας τους Έλληνες αθλητές με αναπηρία για την περίοδο 2021-2024

 

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε «Δίπλα σε όσους μας εμπνέουν», στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας που με το πείσμα, το πάθος και την επιμονή τους ξεπερνούν κάθε εμπόδιο για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Οι καθημερινοί αυτοί «ήρωες», που με σθένος και δύναμη ψυχής πραγματοποιούν καθημερινά μικρούς ή μεγάλους «άθλους», αποτελούν σταθερή πηγή έμπνευσης για όλους εμάς και μας δίνουν ώθηση να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, καταβάλλοντας όλες μας τις δυνάμεις για να χτίζουμε το μέλλον διαρκώς καλύτερο. Έτσι, με επίκεντρο εκείνους, τον άνθρωπο και την κοινωνία, πραγματοποιούμε «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς» και γινόμαστε Επίσημος Υποστηρικτής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2024.

Απόλυτα ταγμένοι στο μήνυμα που προάγουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες για την ισότιμη πρόσβαση σε κάθε έκφανση της αθλητικής και κοινωνικής ζωής, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ προασπιζόμαστε με κάθε δύναμή μας αυτό το σκοπό. «Αγκαλιάζουμε» τους συνανθρώπους μας, τους αθλητές με αναπηρία που με αυταπάρνηση, σκληρή δουλειά και θάρρος καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέχρι να κάνουν πράξη το δικό τους άθλο και να γράψουν ιστορία. Η ενίσχυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα», με στόχο να στηρίξουμε τα αθλητικά προγράμματα και τις Ομάδες αθλητών που θα αγωνιστούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο φέτος, τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2022 αλλά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. 

Στα σημαντικότερα βήματα των αθλητών και των αθλητριών που εκρπροσωπούν τη χώρα μας προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» και το δικαίωμα για κάθε άνθρωπο να κυνηγά με αποφασιστικότητα και επιμονή τα όνειρά του, στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα τους, αρωγοί των προσπαθειών τους. Από τις καθημερινές προπονήσεις, την επιμονή, την αγωνία και την υπομονή μέχρι και τη συμμετοχή στους Αγώνες και τον πανηγυρισμό, είμαστε στο πλευρό τους σε όλη τους την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε λεπτό για να δοξάσουν τη χώρα μας με διακρίσεις και προσπάθειες που μας εμπνέουν όλους, πραγματοποιώντας «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς»!