Χτίζουμε Μαζί

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για να επικοινωνούμε, να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις του κλάδου μας και να ανακαλύψουμε μαζί τις δυνατότητες και εφαρμογές του τσιμέντου είναι στον αέρα.

Μέσα από την πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί", ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ μοιράζεται τα πάντα για το τσιμέντο, τις δυνατότητες και εφαρμογές του, ενώ ενημερώνει για τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Παράλληλα, έχοντας την καινοτομία στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και με εφόδια την τεχνογνωσία του κορυφαίου Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Holcim, ο Όμιλος ενημερώνει για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες της αγοράς.

Ταυτόχρονα, σε αυτό τον ψηφιακό χώρο μπορεί κανείς να βρει εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία του, καθώς και έξυπνες ιδέες για πρωτότυπες DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων.

Επιπλέον, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποιεί κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους τεχνίτες-μάστορες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σεμιναρίων και να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την πλατφόρμα.

Η καινοτόμα πλατφόρμα "Χτίζουμε Μαζί" αποτυπώνει την καθημερινή δέσμευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ να αναζητά διαρκώς τρόπους να βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες, πελάτες και καταναλωτές.