ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες μας, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε με το πρόγραμμα "ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ". Πρόκειται για το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ περιλαμβάνοντας μία σειρά προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης.

Μοναδικά προνόμια
Πλούσια δώρα
Πρακτικά Προγράμματα Εκπαίδευσης

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, θέλουμε να εξελισσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα υλικά μας. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων με στόχο τον εμπλουτισμό γνώσεων και τεχνικών για όλους τους μάστορες και τους τεχνίτες που προτιμούν τα προϊόντα μας. Οι ημερίδες αυτές αποτελούν μία πρακτική και δια ζώσης εκπαίδευση σε τεχνικές εργασίες υψηλής ζήτησης, μέσω των οποίων παρέχουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αρτιότερη εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. 

Στα πλαίσια αυτών των εκπαιδευτικών ημεριδών, δίνουμε την ευκαιρία στους συνεργάτες που παρευρίσκονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, όπως το LYSIS, το MASTER BLOCK & το MASTER FLOOR. Ανακαλύπτουμε μαζί τις εφαρμογές αυτών των προϊόντων και συζητάμε σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο των κατασκευών, προσφέροντας ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες ανταλλάσσονται και η γνώση όλων εμπλουτίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικής ημερίδας, παρέχουμε σε όλους τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, προσδίδοντας επιπρόσθετη αξία και αναγνώριση στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Επιπλέον, δίνουμε σε όλους τους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κλήρωση, με πλούσια, χρηστικά δώρα που ενισχύουν την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Μέσα στο 2023, έχουμε πραγματοποιήσει 6 επιτυχημένες εκπαιδεύσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων της Κρήτης, Θάσου, Γαλαξιδίου, Αττικής, Κοζάνης και Σερρών και συνεχίζουμε δυναμικά και σε άλλες πόλεις, επενδύοντας στη σχέση μας και διασφαλίζοντας την επιτυχία των πελατών μας.