ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες μας, υλοποιούμε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ». Ένα πρόγραμμα μοναδικών προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.
 

Στόχος του Προγράμματος «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» είναι να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέος συνεργάτης των πελατών του, καθώς και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των τελικών αγοραστών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τους τεχνίτες για την αφοσίωση και τη σταθερή τους προτίμηση. Συγκεντρώνοντας πόντους έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα, όπως αυτοκίνητο, τηλεοράσεις, tablets, ενώ παράλληλα προφέρουμε πολλά άλλα μικρότερα δώρα.

Ταυτόχρονα, στηρίζουμε έμπρακτα τα συνεργαζόμενα σημεία λιανικής πώλησης παρέχοντας δώρα και ευκαιρίες εκπαίδευσης. Επιπλέον, προσφέρουμε στα συνεργαζόμενα καταστήματα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και ενισχύει την εικόνα «επιλεγμένου αξιόπιστου συνεργάτη» που έχει γόνιμη συνεργασία με την κορυφαία εταιρία του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στη νέα διαδραστική πλατφόρμα xtizoumemazi.gr του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.